Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sorunları Millet İttifakı çözecek”

VİDEOYU PAYLAŞ

CHP Milletvekili aday adayı Ahmet Salih Çiçek, 14 Mayıs seçiminin ardından Türkiye’nin daha özgür, daha demokratik, daha çağdaş bir yönetim biçimine kavuşacağını kaydetti. Çiçek, “14 Mayıs seçiminden sonra iktidara gelecek olan güçlü Millet İttifakı sayesinde sorunların çok daha hızlı bir şekilde çözebileceğine inancımız sonsuz” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayı Yüksek Harita Mühendisi Ahmet Salih Çiçek, Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Çiçek’e ziyaretinde Özgün Çiçek ile Mevlüt Çolakoğlu eşlik etti.
“14 MAYIS SEÇİMİ TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Ahmet Salih Çiçek, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin Türkiye için çok önemli bir olduğunun altını çizdi. Çiçek, “Önümüzde ülkemizi ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Bu seçimde ülkemizin önünün ya açılacağını ya da tıkanacağını görüyoruz. Biz bu nedenle bu seçimleri çok daha fazla önemsiyoruz. Ülkemiz umuyorum 14 Mayıs’taki seçimlerden sonra daha özgür, daha demokratik, daha çağdaş bir yönetim biçimine kavuşacaktır. Tek adam rejiminden kurtulacağımızı düşünüyoruz. Bunun için de tüm örgütümüz, CHP’ye inanmış insanlarımızın bu işin içerisine girdiğini düşünüyoruz. Bizim şu anda 8 tane milletvekili aday adayımız var. Gönül ister ki daha fazla olsun. Belki de olabilir de şu anda bilemiyoruz. Bu birkaç gün sonra bürokrasiden de istifalar olacaktır.” dedi.
“FELAKETİ KİMSENİN UNUTMAMASI LAZIM”
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası bölgeye gittiğini söyleyen ve gözlemlerini paylaşan Çiçek, “Deprem bölgesinde enkazı kaldırıması gereken yıkılmış yüz binlerce bina var. Yüz binlerce binanın, enkazın kaldırılması bu şartlarda en az 3 yıl belki daha fazla sürer. Bölgeye gittiğimizde sanki bir hayalet kente girmiş gibi olduk. Çok acı, çok somut durumlar var. Seçimlerden sonra bu iş birinci öncelik olarak ele alınması lazımdır. Kimsenin bu işi unutmaması lazımdır. Orada yani deprem bölgesinde çok acı bir feryat var. Bu feryadı ülkemizin tüm insanlarının duyması, omuz vermesi lazım ki o bölge kalkınabilsin.” diye konuştu.
“MİLLET İTTİFAKI SORUNLARI ÇÖZECEK”
Deprem bölgesine yapılan yardımların yerinde harcanmasının zorunlu olduğunu ifade eden Çiçek, “Deprem bölgesine yapılan yardımların yerinde harcanması lazım. Şimdi bir bakıyoruz 115 milyar TL para toplanmış. Ama hala daha Sayın İçişleri Bakanı ‘Kahvaltılık yok, zeytin, peynir, çay yok.’ diye yardım çağrısı yapıyor. Bu çok anlaşılır bir durum hakikaten değil. Türk halkı çok büyük yardımlar yaptı. Ama nasıl gitti, nereye gitti o da bilinmiyor. Maalesef bu koordinasyonsuzluktan dolayı orada çok dramatik durumlar var. Kadınlarımız, çocuklarımız çok zor şartlarda yaşıyorlar. Yaşamları çok ağır durumdadır. Hatay yağışı çok alan bir kenttir. Yetersiz çadırlar kuruldu. Sel felaketi içerisinde kadınlarımız ve çocuklarımız feryat ediyorlar. 14 Mayıs seçiminden sonra iktidara gelecek olan güçlü Millet İttifakı sayesinde sorunların çok daha hızlı bir şekilde çözebileceğine inancımız sonsuz. Çünkü artık bürokrasi tıkanmış durumda. Devletin birçok mekanizması da çalışamaz duruma getirilmiştir. Çözüm yolu Millet İttifakı’ndan geçiyor.” şeklinde konuştu.
“BELEDİYE’NİN YAPTIĞI HİÇBİR ŞEY YOK”
Afyonkarahisar’ın deprem bölgesi üzerinde oluşmuş yapılaşmasını tamamlamaya devam eden bir kent olduğunu söyleyen Çiçek şunları söyledi: “Yanlış gelen yapılaşma düzenleri var. Özellikle Uydukent dediğimiz bölgede zemin sıvılaşmasının çok yüksek olduğu, zeminin çok kaygan ve yumuşak olmasından dolayı çok yüksek katlı binalar yapılmasını sakıncalı olarak görüyoruz. Ancak bunu yönlendiren, bunu biçimlendiren de maalesef yerel yönetimlerdir. Bu biçimlendirmeyi yıllardan beri biz görüyoruz. Ancak çözüm için şu ana kadar belediyenin yaptığı bir şey yok. Belediye’ye gidip de hala daha binlerce binanın olduğu Afyon’da hangi binanın sağlam, hangi binanın çürük olduğunu söyleyecek bir mekanizma da çalışmıyor.” Burcu AYDIN’ın Haberi
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/sorunlari-millet-ittifaki-cozecek/

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti