Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye yüzyılında çalınmadık kapı bırakmayacağız”

VİDEOYU PAYLAŞ

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Türkiye Yüzyılı” misyonu çerçevesinde mahalle, köy, belde ve ilçelerde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Teşkilatları 2023 seçimleri öncesi üye ziyaretlerinin hızlandırdı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Ataköy ve Kışlacık Mahallelerinde üye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, üye ziyaretlerini değerlendirdi. Uluçay, “Ataköy Mahallesindeki üyelerimizi ziyaret ettik. Gençlik kolları, Kadın kolları, Merkez İlçe Başkan ve yönetimi ile birlikte mahalle temsilcilerimiz başta olmak üzere üyelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Muhalefet daha kendi adayını bile belirleyemezken, Cumhurbaşkanımız her gün büyük yankı uyandıracak projeler ve müjdeler açıklıyor. Bizde Türkiye Yüzyılı misyonu çerçevesinde mahalle, köy, belde ve ilçelerimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda, 2023 yolunda tüm Afyonkarahisar’ın hazır olduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oy oranı ile dik bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanlığı olarak koltuğuna oturtacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Afyonkarahisar tüm teşkilatı ile 2023’e hazır.” dedi.
KARADENİZ: AK PARTİ HER ZAMANKİ GİBİ SAHANIN İÇİNDE
AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ise, üye ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade ederek şunları kaydetti:
“Biz yaklaşık bir aydır üye ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Önümüzde 2 hafta gibi bir süre var. Bu süre içinde de merkezde bulunan 36 bin üyemizin tamamını ziyaret etmeyi hedefliyoruz. AK Parti her zaman olduğu gibi sahalarda çalışma içinde. Ama muhalefet hala adayını bile belirleyemedi. Biz bir ve beraber şekilde bir önceki seçim sonrası başlattığımız seçim startını 2023 seçimlerine kadar sürdüreceğiz. Bize destek veren tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” Burak AYDIN’ın Haberi
#akparti, #afyon, #afyonkarahisar, #hüseyinceylanuluçay, #ziyacoşkunkaradeniz, #ataköy

Sosyal Medya Hesapları
Twitter: https://twitter.com/KocatepeGzt
İnstagram: https://www.instagram.com/kocatepegazetesi/
Facebook: https://www.facebook.com/kocatepegazetesi/
Website: https://www.kocatepegazetesi.com/

DİĞER VİDEOLAR