Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaprak dalından kopunca rüzgarın oyuncağı oluyor

VİDEOYU PAYLAŞ

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi, Mehmet Emin Güzbey ve Ertuğrul Sevim sordu AK Parti Afyonkarahisar eski ile Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Sezen cevap verdi. Avukat Sezen partilerinden milletvekili olduktan sonra partiden ayrılanlar için, “Yaprak dalından kopunca rüzgarın oyuncağı oluyor”
14 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan AK Parti Afyonkarahisar eski İl Başkanı Hüseyin Sezen Gazeteci-Yazarlar Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi, Mehmet Emin Güzbey ve Ertuğrul Sevim’in sorularını cevapladı. AK Parti İl Başkanlığı görevinden sonra getirildiği Genel Merkez İl Koordinatörü görevi hakkında açıklamalarda bulunan Avukat Sezen, “Teşkilat başkanlığında dönem dönem bazı bizim faaliyetlerimiz olur. Genel merkez teşkilat başkanlığındaki koordinatörün görevi illerde yapılacak olan teşkilatlarda kongre süreçlerinde özellikle çok görevi olur. Yönetimlerle ilgili ilçe başkanının il başkanlarının atanması ile ilgili genelde teşkilat başkanımızla onlar çalışmalar yapar. Orada çok farklı bölgeler yedi bölge var. Genel merkez teşkilat başkanlığında bizim birim 8. birim yani farklı bir birim. Erkan Başkanımız tarafından Cumhurbaşkanımızın talimatıyla kurulmuş bir birimdi. 7 bölgede her ilin bir koordinatörü vardır. Şu anda mesela dün bir koordinatörümüz geldi önceki gün iki ilçe başkanımız aday adaylığı için istifasını gerçekleştirdi hemen yerine yeni ilçe başkanı atanmasıyla ile ilgili yerelde teşkilatlarda temayül yaptı, İlçelerde gerekli çalışmasını yaptı genel merkeze Erkan başkanımıza raporunu sundular. Ben genelde Akdeniz Bölgesi’nde görevliyim bu noktada”
SİYASETİN GENÇLEŞTİRİLMESİ TARAFTARIYIM
Gazeteci Yazar Sezer Küçükkurt’un yönelttiği, “Siz en genç adaylardan bir tanesisiniz. Sizde dediniz ki siyasette gençlerin önü açılmalı, yol verilmeli bende bu fikirdeydim. Şimdi tartışılan bir konu 3 dönem meselesi var 3 dönem milletvekilliği yapanların yeniden aday olmasıyla ilgili bu konuda görüşleriniz nedir?” sorusuna cevap veren AK Partili Hüseyin Sezen, “Bu dönem belki istisnalar olabilir ama Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımızın açıklaması 3 dönem kuralı uygulanacağı noktasında. Biz zaten ilk parti tüzüğümüzde de yola çıkarken bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk manifestosudur. Siyasette gençleşecek bu üç tane kuralını bizzat kendisi koymuştur. İstisnalar olabilir mi olabilir çok çünkü hem teşkilatımız için hem ülkemiz için çok kıdemli yetkin yerini doldurulamaz arkadaşlar büyüklerimiz olabilir. 3 döneme Afyonkarahisar’da Veysel bey takılıyor sadece. Geçiş sürecinde öyle bir karar alınmıştı 7 Haziran seçimleri bir dönem sayılmayacak diye Ali Bey şu anda İkinci dönemde tamamlıyor o hesaba göre İbrahim Bey Birinci dönemi tamamlıyor. Bunlarla ilgili istisnai bir durum belki olabilir diye düşünüyorum o tamamen genel başkanımızın ve MKYK’mızın kararıyla olacak bir şey. Biz bunu 7 Haziran, 15 Kasım seçimlerinde 3 dönem kuralı bir nokta esnetilmişti MKYK kararıyla. Ama ben siyasetin gençleştirilmesi taraftarıyım. O dönemde de en genç il başkanlarından birisiydim. Şu anda daha genç arkadaşlarımız var. İl Başkanlığı noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızla bu noktada zaten her türlü gençlerin önüne açılıyor. 2018 seçimlerinde biliyorsunuz tüm illerde biz genç kontenjanı kullanmıştık. Her ilde bir genç arkadaşımız aday olmuştur milletvekilliğine. Sadece genç anlamında da değil kadın anlamında da bu böyledir. Cumhurbaşkanımız Belediye Başkanlığı döneminden beri kadınların siyasette etkin olması taraftardır. Şimdi de yine Mecliste en çok kadın milletvekili olan partimizdir. Bu dönemde de inşallah genel olarak bakış açımız bu. İnşallah kadın gençlik noktasında da bu milleti bu gençliği bu kadını Afyonumuzu temsil edecek arkadaşları olur diye düşünüyorum” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/yaprak-dalindan-kopunca-ruzgarin-oyuncagi-oluyor/
#hüseyinsezen, #akparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi,

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti