Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zafer Partisi felaketten önceki son çıkıştır”

VİDEOYU PAYLAŞ

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, ikinci Kuvay-i Milliye Hareketinin Zafer Partisi ile başladığını söyledi. Yaman, “Türk Milletinin tasfiyesine kadar gidecek süreçlerin başlatılmasının önüne geçecek tek parti Zafer Partisi’dir. Bizim kendi söylemimizde Zafer Partisi felaketten önce son çıkıştır” dedi.
Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Afyonkarahisar programı öncesi gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
“EKONOMİ ÇALIŞTAYININ 27. ŞEHRİ AFYON”
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, pek çok defa Afyonkarahisar’a geldiğini belirterek bir kez daha şehre gelmekten son derece memnun olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’da güzel ve güçlü dostluklarının bulunduğunu belirten Yaman, “Partimizin Ekomoni Çalıştaylarının 27. şehri Afyon’dur. Partimizin Ekonomi Çalıştayları programıyla ekonomik yaklaşımlarını anlatmak istiyoruz. Bu konuda da nasıl milli bir politika geliştirdiğimizi göstermek istiyoruz. Partimiz ana akım medyada yer alamadığı için vatandaşlarımızın pekçok soruları oluyor. O soruları cevaplandırma noktasında bir kanal açmış oluyoruz. Temel gelişmelerimiz budur. Afyonkarahisar’daki çalıştayımızın ardından Ege Bölgesi’ndeki illerde çalıştaylarımıza devam edeceğiz. Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, İzmir sıradaki illerimizdir. Aralık ayı içerisinde çalıştay programımızda takriben 15 ili tamamlamış olacağız. Ocak ayının sonuna kadarda 65 ili tamamlamış olacağız.” dedi.
“GENÇLER ARASINDA
ÖNEMLİ BİR YER BULDUK”
“Zafer Partisi’nin sığınmacılardan başka bir politikası yok diyenlere karşı ekonomi çalıştaylarımız cevap niteliğindedir.” diyen Yaman, “Eğer ana akım medya da bu şekilde dikkat çekerse ana akım medyada yer bularak tüm Türkiye’ye programlarımızı duyurmuş olacağız. Zafer Partisi olarak özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerin büyük bir teveccühüyle karşılaştık. Özellikle Genel Başkanımıza olan sevgi, saygı, güven son derece üst düzeydedir. Birçok araştırma şirketinin yaptığı araştırmalara göre ilk defa oy kullanacak genç seçmenin sayısı 6 milyonu bulmaktadır. Bu gençlerimiz yüzde 40’ı partimizi desteklemektedir. Dolayısıyla biz gençler arasında önemli bir yer ve zemin bulmuş durumdayız.” diye konuştu.
“EMEKLİLERE ÖZEL
BİR ÇALIŞMAMIZ OLACAK”
Geçen hafta yapılan bir araştırma sonuçlarına göre tahmin etmedikleri şekilde Zafer Partisine 60 yaş üzeri seçmenden ilgi belirlendiğini aktaran Yaman, “Biz ilk defa oy kullanacak olan 18-35 yaş grubunu temel hedef alırken bu çalışmalarımızı tekrar gözden geçirmemiz gerektiği ortaya çıkmıştır. Çalışmalarımızı gözden geçirip bu hedeflere yönelik olarak politikalar geliştireceğiz. Bunlar içerisinde en önemlilerinden bir tanesi emeklilerdir. Emeklilere yönelik özel bir çalışmamız olacak.” şeklinde konuştu.
“TÜRK MİLLETİNİN TASFİYESİNİN ÖNÜNE GEÇECEK TEK PARTİYİZ”
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşlarımıza Zafer Partisini çok yakından takip etmelerini öneriyorum. 1683 yılındaki ikinci Viyana bozgunundan sonra memleketimiz Afyon’da bu gelip gidişe dur dedi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldu. Önemli bir Kuvay-i Milliye Hareketi, memleketimizin yeniden dirilişiydi. Şimdi ikinci hareket Zafer Partisi ile başlıyor. Son derece olumsuz şartlar, son derece olumsuz gelişmelerle, hatta Türk Milletinin tasfiyesine kadar gidecek süreçlerin başlatılmasının önüne geçecek tek parti Zafer Partisi’dir. Bizim kendi söylemimizde Zafer Partisi felaketten önce son çıkıştır. Vatandaşlarımızı bu çıkışı kullanmaya davet ediyorum. Vatadaşlarıızı partimizi desteklemeye davet ediyorum. Vatandaşlarımızı bize oy bile vermeyecek olsalar partimizi tanımaya davet ediyorum.” Burcu AYDIN’ın Özel Haberi
#zaferpartisi, #aslanyaman, #afyon, #afyonkarahisar, #siyaset

DİĞER VİDEOLAR