Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol İl Temsilcisi “Aslan” oldu

Afyonkarahisar Voleybol İl Temsilcisi
Voleybol İl Temsilcisi “Aslan” oldu

Afyonkarahisar Voleybol İl Temsilcisi olarak görev yapan İrfan Başpınar, daha önce kendi isteği ile Türkiye Voleybol Federasyonu’na istifa dilekçisini sunmuştu. Özel işlerine yetişemediğini kaydeden İrfan Başpınar’ın istifası Federasyon tarafından kabul edildi. Başvuru yapan adaylar arasında bulunan Savaş Aslan’ın İl Temsilcisi olması için bir engel bulunmadığından Federasyon Aslan’ı göreve getirdi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksek Okulu’nda Gıda Teknolojisi Öğretim Görevlisi olan ve Türkiye Voleybol Federasyonu Ulusal Hakemliği görevini yürüten Savaş Aslan Voleybol İl Temsilcisi olarak görevine başladı.
“VOLEYBOLU HAK
ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”
Afyonkarahisar’da voleybolu hak ettiği yere getirmek üzere yola çıktıklarını kaydeden Voleybol İl Temsilcisi Savaş Aslan, “Afyonkarahisar’da voleybolu hak ettiği değere yükseltmek için hakemler, kulüp yöneticileri, sporcular, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler olarak hep birlikte çalışacağız. İnşallah bu görev Afyonkarahisar halkı için hayırlı uğurlu olur. Voleyboldaki takım sayıları üzerinde durarak kulüp, oyuncu sayılarını artırarak voleyboldaki oyun seviyesini daha da yukarılara çekmeye çalışacağız. Hali hazırda pek çok salonumuz var. Yapımı tamamlanma aşamasında olan ve açılışa hazırlanan büyük bir salonumuz da var. Bu salonları kullanarak Afyonkarahisar’a ülke bazında büyük müsabakalar getirmek için çaba göstereceğiz. Zaten büyük bir kulübümüz var ve Ayfonkarahisar’ın adını duyurmak için elinden geleni yapıyor. İnşallah bizde Afyonkarahisar’ın adını duyurmak adına üzerimize düşeni yapacağız” ifadesine yer verdi.
SAVAŞ ASLAN KİMDİR?
1978’de Şuhut Uzunpınar Köyü’nde doğan Savaş Aslan, ilkokulu Şuhut İhsan Küçükarslan İlkokulu’nda okudu. Orta ve lise öğrenimini ise Aydın Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamlayan Aslan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Yüksek Lisansını ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıbbi Mikrobiyoloji bölümünde yapan Aslan, Doktorası’nı da yine Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü’nde tamamladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksek Okulu’nda Gıda Teknolojisi Öğretim Görevlisi olarak çalışan Aslan 2007 yılında Voleybol il hakemliği görevine başladı. 2012’de ulusal hakem olan Aslan 2012 yılından itibaren profesyonel liglerde B klasman olarak görevini yürütüyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti