Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybolcular Adana hazırlıkları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular Adana hazırlıkları sürüyor – Kocatepe Gazetesi
Voleybolcular Adana hazırlıkları sürüyor

Adana temsilcisi BYZ Algomedspor’a karşı mücadele edecek olan Afyon Belediyespor ikinci hafta müsabakalarında kazanmak istiyor

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’nda mücadele edecek olan Afyon Belediyespor bu hafta Adana temsilcisi BYZ Algomedspor’a konuk olacak. Bu maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren Belediyespor Voleybol takımı kaybettiği ilk maçtan sonra büyük ölçüde eksiklerini gördü. 2-3’lük mağlubiyetten aldığı 1 puanla ligde 8. sırada yer alan Afyon Belediyespor, ilk maçını farklı skorla kazanan lider Algomedspor’u mağlup ederek lig sıralamasında zirveye doğru yükselmek istiyor.
Voleybolcuların çalışmaları hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Önceki gün Algomed maçı hazırlıklarına başladık. İdmanlarımızı günde çift idman olarak yapıyoruz. Cumartesi günü sabah 07.00’de Adana’ya hareket edeceğiz. Hedefimiz galibiyet, kadromuz biraz eksik, takımı oturtmaya çalışıyoruz. Bu maçtan da iyi bir sonuçla döneceğiz inşallah. Şu anda Adana ve biz grubun favorisiyiz, onlar sezon başında takımı kurdu. Biz sezon ortasında takımı tamamlamaya çalışacağız. Adana’nın şu anki kadrosu 15 kişiden oluşuyor. Bizim kadromuz ise 10 kişi, yeterli olmaya çalışan bir kadromuz var. Almak için değil de daha üst düzey adamlar almaya çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın sezon sonunda Afyonkarahisar hak ettiği yere gelecek. Bu sezon gerçekten iyi bir takım kurduk. Bu takım geçen sezon ki takımın üzerinde bir takım oldu. Geçen sezon da kötü başlamıştık. Bu sezonda kötü başladık. Sezon sonunda Final Grubu’na kalacağımızı biliyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)