Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybolcular, Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular, Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler – Kocatepe Gazetesi
Voleybolcular, Balkanlıoğlu'nu ziyaret ettiler

İstanbul Bağcılar Anafartalar İlköğretim Okulu Voleybol Takımı sporcuları, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyaret düzenlediler

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu dün İstanbul’dan gelen voleybolcular makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar’da düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasına katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen İstanbul Bağcılar Anafartalar İlköğretim Okulu Voleybol Takımı sporcuları, Antrenör Ayşegül Büyüköztürk ve Okul Müdür Yardımcısı Bircan Turgut’un öncülüğünde Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten memnun oldu
İstanbul’da yapılan turnuvalarda 4’ncü olan Bağcılar Anafartalar İlköğretim Okulu Voleybol Takımı’na Afyonkarahisar’daki maçlarda da başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu, kendisinin de Bağcılar İlçesinde Kaymakamlık yaptığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, sporcu öğrencilerle teker teker ilgilendi. Sporculara, Afyonkarahisar hakkında bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, Afyon’da 3 gün kalacak olan sporcuları ve antrenörleri termal tesislerde ağırlayacak. (Kocatepe)