Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybolcular İstanbul’da kazanmak istiyor – Kocatepe Gazetesi

Voleybolcular İstanbul’da kazanmak istiyor – Kocatepe Gazetesi
Voleybolcular İstanbul'da kazanmak istiyor

Kendi evinde oynadığı ikinci maçında ilk galibiyetini alan Afyon Belediyespor Voleybol takımı bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kazanmak istiyor

Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Voleybol takımı bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidecek. Pazar günü saat 14.00’de İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanacak karşılama öncesinde hazırlıklarını sürdüren Afyon Belediyespor bu hafta da kazanarak 4. sıradan zirveye doğru yükselmek istiyor. İlk iki maçını kaybeden Afyon Belediyespor, 3. hafta Okyanus Koleji gelen galibiyeti ile 4. sıraya yükselmeyi başardı. İlk hafta müsabakalarında kendi evinde T.F.L. Altekma Voleybol takımına 2-3’le kaybeden Afyon Belediye bu maçtan 1 puan almayı başarmıştı. İkinci hafta da Adana temsilcisi BYZ Algomed’e 3-0’la kaybeden Afyon Belediyespor üçüncü hafta Okyanus Koleji maçında ilk galibiyetini almayı başardı.
İSTANBUL
KAZANMAYI PLANLIYOR
Toplamda 4 puanı bulanan Afyon Belediyespor bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. İstanbul temsilcisi oynadığı 2 maçın birini kazanmış birini kaybetmiş. Hanesinde 3 puanı bulanan İstanbul ligin 6. sırasında yer bulmuş. Afyon Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu maçı da kazanmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)