Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol’da Teknik ekip yeni sezona hazır

Afyon Belediyespor Voleybol Takımı’nın
Voleybol’da Teknik ekip yeni sezona hazır

Afyon Belediyespor Voleybol Takımı’nın kısa bir süre önce anlaştığı Sırp Antrenör Sinisa Reljic ve Yardımcı Antrenör İsmail Dericioğlu ile karşılıklı olarak sözleşmelerin imzalandığı ziyarette, geçen sezon takımda Yardımcı Antrenör olarak görev yapan İsmail Türkmen ile sözleşme yenilendi. Ayrıca, Sırp Antrenör Sinisa Reljic’ın daha önce Sırbistan’da birlikte çalıştığı deneyimli bir istatistikçiyle de anlaşma sağlandığı belirtildi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yapılan anlaşmaların hem Voleybol Takımı hem de antrenörler için hayırlı olmasını diledi. Ziyaretin ardından Sırp Antrenör Sinisa Reljic ve Yardımcı Antrenör İsmail Dericioğlu’na kulüp tesisleri gezdirildi. Afyon Belediyespor’la anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Sinisa Reljic, gelecek sezon takımın hedeflerine ulaşması için elinden geleni yapacağını söyledi.
RELJİC AFYONKARAHİSAR’DA 3 GÜN KALDI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Teknik Adam Sinisa Reljic Afyonkarahisar’da kaldığı 3 günlük sürede Afyon Belediyespor’un tesislerini, Spor Salonları’nı gezme imkanı buldu. Bu sürede tesislerin çok güzel olduğuna dikkat çeken yapımı devam eden 3 bin Kişilik Spor Salonu’nun tamamlanınca daha verimli olacağını aktardı.
BASKETBOL İÇİN TRANSFER
ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başlayan Afyon Belediyespor oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Transferler çalışmalar yapılıyor. Gelecek sezona Afyon’u en iyi şekilde temsil etmek için güzel takım oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
1. LİG TOPLANTISINA KATILACAKLAR
Türkiye 1. Voleybol Ligleri’nde (Bayan – Erkek)  2015-2016 sezonunun değerlendirileceği ve 2016-2017 sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşılacağı Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan ve Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay’ın katılması planlanıyor. 2 Haziran Perşembe günü Ankara’daki toplantı Green Park Otel’de yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)