Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whıte Home Mobilia Mağazası hizmete açıldı

Whıte Home Mobilia Mağazası,

Whıte Home Mobilia Mağazası, Emporium Plaza’da il protokolünün katıldığı törenle hizmete açıldı

 

Erkmen’de bulunan Emporium Plaza’daki 2 dükkanda hizmete giren Whıte Home Mobilya Mağazası dün törenle açıldı. Törene AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Selcen Hıdıroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve çok sayıda davetli katıldı.
“SLOGANIMIZ;
ALIŞILMIŞIN DIŞINDA”
Açılış töreninde konuşan İşletme Sahibi Tayfun Şanlı, “Alışılmışların dışında” sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Burada yaptığımız açılışın en önemli güven kaynağı hükümetimizin istikrar konusunda birbiri ardına adımlardır. Bu adımların bizlere verdiği güven duygusu ile yaptığımız bir çalışma neticesinde böyle bir iş yeri açmayı uygun gördük.” dedi.
“MİSYONUMUZ KALİTELİ ÜRÜN VE HİZMET SUNMAK”
İşletme olarak misyonlarını anlatan Şanlı, “Birinci prensibimiz olarak müşterilerimizin, talep öneri ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek bir mükemmellik anlayışını benimsiyoruz. Diğerlerinden farklı olan rahat, konforu ön planda tutan kaliteden ödün vermeyen, güvenilir ürün ve hizmetler sunmak, markamızın saygınlığını değerini artırmaktır. Bununla birlikte ülke ekonomisinin içinde bulunduğu mobilya ve ev tekstil sektörünün gelişimine geniş halk kitlelerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayan kaliteli ürün ve hizmetleri sunmak ile katkı sağlamaktır.” ifadelerine yer verdi.
“HEDEFİMİZ SÜREKLİ GELİŞMEK VE BÜYÜMEK”
İşletmenin vizyonunu da anlatan Şanlı, “Vizyonumuz çalışanların çalışmaktan gurur duyduğu, toplumsal sorunlara duyarlı, çevreye saygılı, sürekli gelişmeyi ve büyümeyi hedefleyen, ürettiği ürünü satış ve satış sonrası hizmetlerde sürekli kaliteyi yaşatan, faaliyet alanında hep lider kalan bir şirket olmaktır.” ifadelerini kullandı.
“AFYONKARAHİSAR
HALKININ DESTEĞİNİ
ALARAK BAŞARACAĞIZ”
Afyonkarahisar halkının desteği ile hedefledikleri yolda başarılı bir şekilde yürüyeceklerini aktaran Şanlı, “Hedeflerimiz, yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak, tüm faaliyetlerimizde yüksek kaliteli mal ve hizmetleri zamanında üretmektir. Hizmet ağımızı büyütmek, küreselleşmiş dünyada sektörel faaliyetleri çok yakından takip ederek, gelişmelerden anında haberdar olmaktır. Afyonkarahisar’da daha iyi olma hedefiyle çıktığımız bu yolda bugün itibariyle sizlerin de desteğini alarak bunu başaracağımıza inancımızın tam olduğunu ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Şanlı’nın konuşmasından sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu ve İl Müftü Sinan Kazancı tarafından dua edildi. Daha sonra ise İl protokolünün kurdele kesimi ile iş yerinin açılışı gerçekleşti. İl protokolü, mağazayı gezerek mobilyaları inceledi.
Mağazada ev mobilyaları, ev konsept mobilyaları, bahçe mobilyaları, mutfak masaları, genç-bebek odaları, yaşam odaları, ofis mobilyaları, baza, başlık, yatak, uyku merkezleri, tekstil grupları ve aksesuar grupları bulunuyor.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti