Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wosser profesyonel servisi hizmete girdi

Bölgenin “ilk ve tek”

Bölgenin “ilk ve tek” profesyonel servisi Wosser Profesyonel Servisi hafta sonu yapılan açılış töreniyle hizmete girdi. Wosser Profesyonel Servisi uygun fiyatlarla üst düzey yetkili servis hizmeti iddiasıyla piyasada yerini aldı

 

Bölgenin “ilk ve tek” profesyonel servisi Wosser Profesyonel Servisi 12 Haziran 2021 Cumartesi günü öğleden sonra dualarla hizmete açıldı. Wosser Profesyonel Servisi, Genel Koordinatörler Mesut Çınar ve Cihad Hasırcıoğlu’nun ortaklığında Yenice Mahallesi 1238 Sokak No:1/A Sahipata PTT arkası adresinde hizmet veriyor.
“UYGUN FİYATLA ÜST DÜZEY SERVİS HİZMETİ VERİLECEK”
Mesut Çınar ve Cihad Hasırcıoğlu ortaklığında kurulan Wosser Profesyonel Servisi Wosser Otomotiv Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd Şirketinin bir markası olarak hizmet veriyor. İşletme “Profesyonel hizmet ve uygun fiyat” sloganıyla ortaya çıkarak, otomotiv sektöründe adından sıkça söz ettireceği düşünülüyor. Açılış töreninde konuşan Wosser Profesyonel Servisi Genel Koordinatörü Mesut Çınar, Wosser’ın yeni bir anlayışla Afyonkarahisar bölgesinde hizmetine başladığını söyledi.
Çınar şunları kaydetti: “Cihad Hasırcıloğu kardeşimle çıktığımız bu yolda Rabbimden bizleri muvaffak eylemesini temenni ediyoruz. Başarılarımızın devam etmesini istiyoruz. Açılışımızı bu şekilde bugün gerçekleştiriyoruz. Wosser’ın asıl amacı profesyonel servis hizmetidir. Profesyonel servis hizmeti ile hem teknik anlamda hemde hizmet kalitesi açısından yeni özel servislerin bir tık daha üst kademesinde hizmet anlayışıyla ortaya çıkan bir oluşumdur. Profesyonel servisin en büyük avantajı yetkili servis kalitesinde hizmet anlayışını daha uygun fiyatlarla sunmaktır.”
“TEKNİK VE İDARİ
KADRO DENEYİMLİ”
Profesyonel servisin profesyonel bir kadro ile oluştuğunu dile getiren Mesut Çınar, bu kapsamda Wosser Profesyonel Servisi anlamında hizmet verdikleri markalar anlamında 20 yıllık teknik deneyime sahip Volkan Çetin’in teknik yönetiminde hizmet verileceğini söyledi. Çınar, “Ulusal bir markanın ve 12 yıllık deneyime sahip Mehmet Çakmak’ın idari yönetiminde ve uzman teknik personelimizle profesyonel bir kadro kurduk. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için bu yola çıktık. Allah’tan çıktığımız bu yolda bizlere başarılı olmayı nasip etsin diyorum ve tüm katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkkür ediyorum.” dedi.
Açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti, kurban ve kurdele kesimi ile devam etti. Wosser Profesyonel Servisi açılışına çok sayıda davetli katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi