Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağcı, Güvercin Mezatlarına Konforlu Mekan Sözü Verdi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Sevenlerve Kafes Hayvanları Derneği, seçimi kazanması halinde güvercin ihalelerine uygun, konforlu, kullanışlı, daha geniş bir alan yapma sözü verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Güvercin Sevenlerve Kafes Hayvanları Derneği üyelerini ziyaret ederek güvercin mezatına katıldı. Yağcı’ya; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi ve İGM Üye adayları eşlik ettiler.

“HOBİLERİ DESTEKLEYECEK PROJELER YAPACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, dernek üyelerine yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Mezatınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti olarak hep birlikte, bu hobiyi paylaşan değerli insanlarımızla beraber olmak istedik. Herkesin sevdiği bir hobi var. Biz bir belediye olarak herkesin ilgi alanına destek olmalıyız. Sosyal bir belediyecilik anlayışıyla herkesin hobisini yaşayabileceği alanlar yaratmayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi

“KONFORLU BİR ETKİNLİK ALANI YAPACAĞIZ”

Başkan Adayı Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Güvercin Sevenlerve Kafes Hayvanları Derneği alanının yeterli olmadığını gözlemliyoruz. Bu gelenek yaklaşık 30 yıldır devam etmektedir. Ama maalesef yer sıkıntısı gibi bazı problemler yaşanıyor. Görevi aldığımızda, bu tür etkinlikler için projelerimizi hayata geçirmeyi ve daha uygun bir mekân sağlamayı planlıyoruz. İşleri bundan böyle birlikte yaparak, ‘Ben yaptım oldu’ zihniyetini geride bırakacağız. Eğer Afyonkarahisar Belediyesi’ni kazanırsak, güvercin ihalelerine uygun, konforlu, kullanışlı, daha geniş bir alanı halkımıza sunma sözü veriyorum. Buradaki herkes bunun şahidi olsun. Milletvekilimiz, il başkanımız ve diğer yöneticiler de bu sözümüzü destekliyorlar. Kazanırsak, sizlere daha konforlu bir etkinlik alanı sunma imkânı bulacağız.”

Yağcı, Güvercin Mezatlarına Konforlu Mekan Sözü Verdi