Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağcı, Seçim Çalışmasına Şehitlik Ziyaretiyle Başladı

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart’ta 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için çalışmalara başladı

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’nın ilk durağı Kocatepe mezarlığında bulunan Garnizon Şehitliği oldu. Başkan Adayı Yağcı’ya ziyaretinde; İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

İYİ Parti Merkez İGM Üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehitliğin ardından beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve dernek üyelerini ziyaret etti.

“HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Alper Yağcı, şunları kaydetti:

“Biz demek, siz demek, siz demek, biz demek. Bir Belediye Başkan adayı olarak sizlerle ilgili bir taahhütte bulunmak, şunu yaparım, bunu yaparım demeği bile zul sayarım. Biz Afyon Belediyesi’ni kazandığımız gün Afyon Belediyesi sizindir. Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit ailelerinin fedakârlıkları hiçbir zaman unutulamaz ve bu camiaya her zaman destek olacağız. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Biz burada sizin şahsınızda, derneğinizin kurumsal yapısında şehit ailelerimize, şehitlerimize rahmet, minnet ve şükran duygularımızı iletmek, ömürlerinin güzel çağında bu vatan, bayrak için sağlıklarından vazgeçen gazilerimize minnet borcumuzu iletmek buradayız.”

Yağcı, Seçim Çalışmasına Şehitlik Ziyaretiyle Başladı

“AFYON ŞEHİT GAZİ DERNEĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da, şehit aileleri ve gazilerin buluşma noktası olan dernekte bir araya gelmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını ve derneğin Türkiye genelindeki en örnek teşkilat olduğunu belirtti. Başkan Mısırlıoğlu, şöyle konuştu:

“Şehitlerimizin burada en kıymetli emanetleri sizlerle birlikte olmakla, teşkilat olarak da adayımızla birlikte gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin örnek bir derneğindeyiz. Bu arada başkanımızı tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Gerçekten Türkiye’ye şehit gazi derneği açısından en örnek dernek burasıdır. Sizler buraya eviniz gibi sahip çıkıyorsunuz. Her anlamda geldiğimizde burada sizi görebiliyoruz. Burada siz de bizlerle beraber oluyorsunuz. Alper Başkanım Afyon’un yetiştirdiği kıymetli evlatlarından birisi. Her sokağın her köşesini her kesimini bilen, kucaklayan siyasi ayrışmaya meydan vermeden kucaklaşmayı kendine şiar eden bir kardeşimiz. Biz de inşallah hayırlısı olduğuna inanıyoruz. Hakkımız da hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ediyoruz. Hayırlısı olacak inşallah memleketimiz, milletimiz için.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumartaşlı, Yağcı’ya ve İYİ Parti heyetine seçimde başarılar diledi.