Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yalancı siyasetçi dönemi sona erecek”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Yalancı siyasetçi dönemi sona erecek"

Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, 7 Haziran’dan itibaren Türkiye’de yalancı siyasetçi döneminin sona ereceğini belirtti

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Milletvekili adayları Dinçay Doğar ve Asuman Umut seçim çalışmalarına devam ediyorlar. DP Milletvekili adayı Dinçay Doğar İscehisar ilçesi Çalışlar beldesinde yaptığı meydan konuşmasında “Ben size yalan söyleyemem, çünkü öğretmenim. Bu ülkede yalancı siyasetçiler bitecek Türkiye’de herşey düzelecek” dedi.
Çay, Sultandağı, İscehisar ilçelerinden vatandaşlarla bir araya gelen DP Milletvekili Adayları Dinçay Doğar ve Asuman Umut İscehisar ilçesi Çalışlar beldesinde meydan konuşması yaptılar. DP Milletvekili adayı Dinçay Doğar Çalışlar belde halkına yaptığı meydan konuşmasında, “Ben size yalan söyleyemem, çünkü öğretmenim. Bu ülkede yalan siyaset ve yalancı siyasetçiler bitecek Türkiye’de herşey düzelecek. Bizler yalan siyaset ve siyasetçilerin sonunu getirmeye ve onları halkımıza teşhir etmeye karar verdik” dedi.
Doğar konuşmasının devamında, “Sizlerin her birinizin elinde seçim beyannamemiz ve seçim broşürlerimiz var. Orada neyi nasıl yapacağımız detaylı bir şekilde açıklanıyor. Biz bir bilen olarak uzmanları değil, halkımızı seçtik. Bizim Genel Başkanımız, sizin hemşeriniz, evladınız Gültekin Uysal” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)