Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın Dümer’in Kaç Çocuğu Var?

 Eski oyuncu, Yalçın Dümer’in kızı Merve ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından eski oyuncunun hayatı ve kaç çocuğu olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Yalçın Dümer’in kaç çocuğu var?

 Eski oyuncu, Yalçın Dümer’in

Oyunculuğu bırakan ve hayatına Bodrum’da Amerikan Kültür Koleji’nde tiyatro dersleri vererek devam eden eski oyuncu Yalçın Dümer, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı eşi Serpil Çakmaklı’dan olan kızı Merve ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.  Kızının Amerika’da stilistlik yapması nedeniyle 3 yıldır görmediğini dile getiren Dümer, fotoğrafı kızına özlem duyduğum için paylaştığını  ifade eden Dümer’in kaç kaç çocuğu olduğu araştırılmaya başlandı.

 

YALÇIN DÜMER KİMDİR?

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer 1965 (68) yaşında yılında İstanbul’da doğmuştur. Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olan Dümer, Konservatuar öğrencisiyken Şehir Tiyatroları’na girmiştir. Amerika’da sinema okuyabilmek amacıyla benzin istasyonlarında çalışan Dümer, birçok projede yer almıştır.

Ebru Cündübeyoğlu ile Çalar Saat ve Sabah Şekerleri programlarını sunan Dümer, Televole programının sunuculuğunu yapmıştır.

YALÇIN DÜMER’İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer 1993 yılında meslektaşı Serpil Çakmak ile nikah masasına oturmuş,1995’te yollarında ise ayırmıştır. Yalçın Dümer ve Serpil Çakmak’ın bu evlilikten Merve adında bir kızı vardır.