Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın öğretmenlerle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü
Yalçın öğretmenlerle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Fethibey Ortaokulu’nda gerçekleştirilen mesleki çalışma seminerindeki öğretmenleri ziyaret ederek eğitim öğretim dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Yalçın öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbette 2018-2019 eğitim öğretim döneminde okulda yürütülen faaliyetler, personel memnuniyeti, karşılaşılan güçlükler, okulun fiziki imkanları, öğrenci davranışları ile yeni eğitim öğretim dönemi planlamaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Yalçın, Okul Müdürü Hasan Terlemez’den okulda yapılan ve yapılması gereken tadilatlar hakkında bilgiler alarak bahçe içerisindeki tarım atölyesini gezdi.
Öncelikle öğrenci, veli ve okul çevresinin iyi tanınması gerektiğini belirten Yalçın, “Daha sonra da doğru eğitim yöntemlerini belirleyip, bu doğrultuda öğrencilerimize eğitim vermeliyiz. Öncelikle onların zaten varlığıyla değerli olduğunu benimsetmemiz ve bunu velilerimize de anlatmamız gerekir.” dedi.
Eğitim öğretim dönemindeki çalışmalarından dolayı okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Yalçın, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisiyle, ziyaretini sonlandırdı.