Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını Ferit’in Gerçek Babası Kim?

İzleyici kitlesini ekranlara kitleyen Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu olan Ramazan Mert Demir’in son zamanlarda babasının kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir’in babası kimdir?

İzleyici kitlesini ekranlara kitleyen

Günümüzde Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını adlı dizide başrol oyuncusu olan Milyonların dikkatini üzerine çeken ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’in babasının kim olduğu araştırılıyor. Mert Ramazan Demir hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. Gelin birlikte öğrenelim…

Ramazan Mert Demir Kimdir?

Ramazan Mert Demir, aslen Van’lıdır. Bir ailenin 5 erkek kardeşin en küçüğü olarak 1998 yılında İstanbul Şile’ye bağlı bir köyünde doğmuştur. Ünlü oyuncunun annesi ev hanımı babam ise esnaftır. Ramazan Mert Demir ilk ve ortaöğrenimini Şile’de tamamlamıştır. Ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir Oyunculuğa tesadüf eseri, bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak atılmıştır. Ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir, Profesyonel oyunculuk eğitimi için Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio kurumlarında eğitim alan oyuncu, Türkiye’ye dönükten sonra da önemli roller üstlenmiştir. Ramazan Mert Demir, 2019 yılında ilk büyük rolünü Sonia Nassery Cole’un yönettiği, “I Am You” adlı filmde rol aldıktan sonra 2020’de BluTV’de yayımlanan Can Evrenol’un yönettiği Çıplak”ta rol aldı. Ramazan Mert Demir, 2020 yılında “Öğretmen” adlı dizide kamera karşısına geçen oyuncu, 2021 yılında “Ölüm Zamanı” adlı sürreal suç dizisinde rol aldı. Netflix yerli yapımlarından olan “UFO” (2022) adlı filmde başrol oynayan oyuncu Ramazan Mert Demir, Netflix yapımı olan “Şahmaran” adlı dizide de oynamıştır. Günümüzde yayımlanan Yalı Çapkını başrol oyuncusudur.

MERT RAMAZAN DEMİR’İN BABASI KİMDİR?

Yalı Çapkını adlı dizide Ferit karakterini canlandıran Ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir aslen Van’dır. Ailesinde 5 erkek kardeşin en küçüğüdür. Ramazan Mert Demir 1998 tarihinde İstanbul’un Şile’ye bağlı bir köyünde doğmuş ve liseye kadar eğitimini burada tamamlamıştır. Ünlü oyuncu Ramazan Mert Demir katıldığı bir programda annesinin ev hanımı, babasının ise esnaf olduğunu söylemiştir.