Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını Kitabın Sonunda Ne Oluyor?

Ekranların popüler ve takipçisi çok olan Yalı Çapkını adlı dizisinin aynı adı taşıyan kitabının sonunun nasıl bittiği araştırılan konular arasında yerini aldı

Ekranların popüler ve takipçisi

Peki, Yalı Çapkını kitabın sonunda ne oluyor?

Yalı Çapkını, son zamanlarda çok konuşulan ve merak edilen bir diziler arasında. Dizinin konusu, gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenerek yazılmış bir kitaba dayanıyor.

KİTAP VE DİZİ GERÇEK BİR HAYAT HİKÂYESİNİ ANLATIYOR

Yalı Çapkını kitabı, gerçek bir yaşam hikâyesinden yola çıkılarak yazıldı. Hikâyenin sonu özellikle dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Yapı Çapkını adlı kitabın sonunda, Ferit ve Selin’in aşkı mutlu sonla bitmiyor. Ferit, Selin’i çok sevmesine rağmen, onunla evlenemeyeceğini anlar. Çünkü Ferit’in babası, aslında Selin’in amcasıdır. Ferit, babasının ölmeden önce kendisine bıraktığı mektupta bu gerçeği öğrenir. Bu durum, Ferit’i derinden sarsar ve Selin’e söyleyemez. Selin ise, Ferit’in kendisinden uzaklaştığını görünce çok üzülür ve onu terk eder. Kitabın son sayfalarında, Ferit’in öldüğü haberi gelir. Ferit, kanser hastalığına yakalanmış ve tedavi görmemiştir. Selin ise, Ferit’in ölümünden sonra onun gerçek babasının kim olduğunu öğrenir. Bu şok edici gerçeği kabullenemeyen Selin, intihar eder.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti