Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangın büyümeden kontrol altına alındı

Yangın büyümeden kontrol altına alındı
Yangın büyümeden kontrol altına alındı

Cumhuriyet Mahallesi Ömer Fevzi Caddesi’ndeki doğalgazlı bir binanın 5’inci katındaki boş dairede dün saat 12 sıralarında yangın çıktı. İki yıl önce yaşamını yitiren İrfan Merdivenci’ye ait dairede yangının elektrik kontağından çıktığı iddia edildi. Kabloların yanması sonucu evden çıkan dumanları fark eden karşı apartmandaki komşuların durumu itfaiyeye bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
İtfaiye yangını büyümeden kontrol altına aldı. Söndürme işlemleri sırasında elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin ekipleri de binanın elektrik ve doğalgazını kesti. İtfaiye, söndürme işlemleri sonrası yaklaşık yarım saat boyunca dairede soğutma ve kontrol çalışmaları yaptı. Yanan dairenin elektrik tesisatının bir süre önce yandığı ve daireye elektrik panosunu devre dışı bırakan ayrı bir hat çekildiği öğrenildi. İtfaiye ve emniyet ekipleri, yangının yeni hat nedeniyle çıkmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.
Öte yandan yanan dairenin elektrik panosuna iliştirilmiş bir kağıtta; “daire elektrik tesisatı yanmıştır, hat buradan çekilmiştir ellemeyiniz!!! Yöneticinin bilgisi vardır” yazdığı not bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)