Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapay Zekaya 2023-2024 Sezonunun En Etkili Karma İlk 11’ini Sorduk!

Kocatepe Gazetesi olarak, yapay zeka programı olan CahtGPT’ye 2023-2024 sezonunun en etkili oyuncularından oluşan karma bir takım çıkartmasını istedik. Programın verdiği cevap ise ağırlıklı olarak dört büyüklerden oluşuyor. İşte yapay zekaya göre karma ilk 11!

Kocatepe Gazetesi olarak, yapay

Yapay zeka ,4-3-3 formasyonuna göre oluşturduğu en etkili karma ilk 11 takımında kaleci olarak Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’ya forma verdi. Defansif hatta ise devre arasında Bayern Münih’e transfer olan Galatasaray’ın sağ beki Sacho Boey, hava toplarında güven veren Galatasaray’ın defansı Abdulkerim Bardakçı, Beşiktaş’ın defansif golcüsü Omar Coley ve Trabzonspor’un hücumcu sol beki olan Eren Elmalı yer aldı. Orta sahada Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Lucas Torreira, Beşiktaş’ın genç ve dinamik oyuncusu Gedson Fernandes, Fenerbahçe’nin pas yeteneği olan oyuncusu Fred yer aldı. Hücum hattında ise kanatlarda Galatasaray’ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ve gol krallığı yarışını ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’li Edin Dzeko yer alırken, ileri hatta ise tabii ki sezonun gol kralı olan Galatsaray’lı Mauro Icardi yer aldı.

Yapay zekanın karma ilk 11’inde en iyi performans gösteren oyuncular arasında sadece 3 yerli oyuncuyu göstermesi de dikkatlerimizden kaçmadı.