Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yapıcı muhalefet sergiledik”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna,“ Parti olarak ilk gündenitibaren yapılan doğru işleri tebrik ettik. Bu doğru işleri yapanlara teşekkür ettik. Gördüğümüz eksikler konusunda ilgilileri uyardık. Yapılan yanlışlarla ilgili olarak da çözüm önerimizi, alternatifleri ile ortaya koyarak iyi niyetli ve yapıcı bir muhalefet sergiledik” dedi

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, “Yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018’de kurulduğumuz günden bu yana aşk, inanç ve gayretle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek il ve ilçe teşkilatlarımızın kurulması aşamasında, gerekse de il ve ilçelerimizin olağan kongrelerini gerçekleştirdiğimiz süreçte hemşehrilerimizin gösterdiği büyük teveccüh ve destek için candan teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.
KONGRE ANKARA’DA
Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da yapılacak olan ilk kongresi hakkında bilgi veren Başkan Suna, “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak Yeniden Refah Partisi olarak 17 Kasım Pazar günü 1. Olağan Kongremizi ‘Burada Gelecek Var’ sloganı ile gerçekleştireceğiz. Ankara’nın en büyük spor salonu olan Ankara (Arena) Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Kongremize katılmak isteyen hemşehrilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır. Yaşanabilir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için, burada huzur, burada adalet, burada bereket, burada refah var.Türkiyemiz ve milletimiz için buradagelecekvar.” şeklinde konuştu.
Toplantıya İl Başkanı Suna’nın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti