Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarım Elma’ya Kurban için rekor bağış

Yarım Elma Derneği’ne ihtiyaç

Yarım Elma Derneği’ne ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 8 bin 500 kilo kurban eti bağışında bulunuldu

 

Afyonkarahisar il merkezinde faaliyetlerine devam eden Yarım Elma Derneği, Kurban Bayramı öncesinde Valilik yanında bulunan eski Dumlupınar İlkokulu binasına taşındı. Kurban Bayramı’nı yeni yerinde geçiren dernek yöneticileri ve çalışanları, 4 gün boyunca hayırseverlerin kurban hisselerinin kesimini yaparken kendi imkanları ile kurbanlarını kesen hayırseverlerin Dernek’e bağışladıkları küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarının etlerini parçalayıp kurban kesemeyen ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek Başkanı Erol Öztürk yaptığı açıklamada, “Derneğimiz hayırseverlerin yapmış olduğu yardımlar ile bugüne kadar ayakta durmuştur. Öncelikle yıllardır bizlerin yanında olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda Derneğimiz aracılığı ile 212 hisse kurban kesimi oldu. Ayrıca kendi imkanları ile kurbanları kesip etlerinin derneğimiz aracılığı ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını isteyen hayırseverlerin getirmiş oldukları etlerle birlikte yaklaşık 8 bin 500 kilo kurban eti toplandı. Bu etlerin bir bölümünü hem Dernek binamızdan, hem de muhtarlarımız aracılığı ile şehir merkezinde bulunan ihtiyaç sahiplerine 3 gün gibi kısa sürede ulaştırdık. Kalan bir bölümü de kavurma ve sucuk yapıldıktan sonra yine ihtiyaç sahiplerine ileriki günlerde dağıtılacak. Kurban Bayramı’nda fedakarlık örneği göstererek bizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışan başta personelimiz olmak üzere mahalle muhtarlarına, gönüllü olarak bizlere yardım eden arkadaşlar ile kurbanlarını bizlere bağışlayan hayırseverlere dernek yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

ULUÇAY’DAN BÜYÜK DESTEK

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay kendisine ait olan kombinasının kapılarını Yarım Elma Derneği’ne açarak kurbanlık hayvanların kesilmesi ve parçalanma işlemini ücretsiz yaparak Dernek’e destekte bulundu.