Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yarınlar ‘Cumhur İttifakı’yla şekillenecek” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Yarınlar ‘Cumhur İttifakı’yla şekillenecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı Milletvekilli adaylarını ilçelerde tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Emirdağ ve Bolvadin ilçelerini ziyaret eden MHP teşkilatı dün Çay, Sultandağı, Çobanlar ve Başmakçı ilçelerini ziyaret etti. İlçe merkezlerine konvoy halinde giren MHP’liler ilçeyi tur atıp adaylarını tek tek tanıttı. Milletvekili Adayları ise vatandaşlara kendilerini tanıtarak milletvekili olduklarında yapacakları çalışmaları anlattı.
“CUMHUR İTTİFAKI YARINLARIN GELECEĞİDİR”
İlçe ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, 24 Haziran seçimlerine en hızlı hazırlanan partinin MHP olduğunu söyledi. Taytak şöyle konuştu:
“MHP 24 Haziran seçimlerine en erken, en güçlü, en stratejik olarak hazırlanan siyasi partidir. Bu konuda tektir ve birdir. Daha hiçbir siyasi parti doğru dürüst toplanamazken MHP mensupları iliyle, ilçesiyle belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle birlikte köy köy, kasaba kasaba, ev ev dolaşarak cumhur ittifakını anlatmaktadırlar. Cumhur İttifakı milletin aklıdır. Cumhur İttifakı yarınların geleceği ve bu gelecek burada şekillenecek.”
“DÜNYAYA KAFA TUTACAK KADAR GÜÇLÜYÜZ”
24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminin devreye gireceğinden bahseden Taytak,
“Sizlerin evet demesiyle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi devreye girecek. Cumhurbaşkanlığı başkanlık sistemi milletin ortak aklı, istiklalimizin, istikbalimizin, geleceğimizin ve ülkemizin bekası için çok önemli bir adımdır. Bu adımı milletimizle birlikte MHP ve AK Parti gerçekleştirdi. Milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu noktaya gelene kadar ülkenin neler yaşadığını biliyor ve görüyoruz. Bu ülkenin sıkıntıları hala devam ediyor. Hala bu ülkeyle uğraşılıyor. Fitne yapılıp parçalanmaya çalışılıyor. Bunu yapamayacaklar biz dünyaya kafa tutacak kadar güçlüyüz” dedi.
“SULTANDAĞI GARİP KALMAYACAK”
Sultandağı ilçesinde konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Ersan Özgür, “Sultandağı’mızın işsizine iş, aşsızına aş vereceğiz” dedi.  Özgür: “Devletini seven milletin bölünmez bütünlüğü için can siperine duran Sultandağlıları gibi dimdik duran hemşirelerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ve evladınız olarak Sayın Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühü ile şuanda karşınızdayım. Sultandağı’mız uzun yıllar hep yalnız bırakıldı. Hep bir garip kaldı. Bu gariplik bundan sonra olmayacak. Çünkü yola çıktık. Yol üstünde bulunan bütün engelleri aşarak Cumhur İttifakıyla iktidar olduğumuzda Sultandağı’mızın işsizine iş, aşsızına aş vermek için burada olacağız” diye konuştu.
“ÜLKEMİZ İÇİN
BİRLİK OLACAĞIZ”
Sultandağı’nı hak ettiği noktaya çıkarmak için canla başla çalışacaklarını kaydeden MHP Milletvekili Adayı Dr. Ersan Özgür, birlik beraberlik mesajları verdi. Özgür: “Biz aynı toprakların insanıyız. Allah bizi çıktığımız bu yolda utandırmasın. Bu millet ve memleket için elimizden gelen neyse onu yapacağız. Bu ülkeyi kalkındırmak için özelikle Sultandağı’mızı hak ettiği noktaya taşıyabilmek için canla başla çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu parti devletini, milletini sevenlerin partisidir. Bu partiyle birlikte biz devletimizi, milletimizi böldürmeyeceğiz. Milletimizi parçalatmayacağız. Ülkemizin birliğini ve dirliğini korumak için canla başla çalışacağız. Biz MHP’yiz, ülkücüyüz. Bu memlekette her şeyden evvel devletini koruyan bir genel başkan var. Biz sayın genel başkan Devlet Bahçeli’nin neferlere olarak her zaman birlik olacağız” şeklinde konuştu.
“OYLARINIZA TALİBİZ”
Aday tanıtımlarda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Cumhur İttifakı’nın öneminden bahsetti. Tüm vatandaşların oyuna talip olduklarını ifade eden Kocacan şöyle konuştu:
“Biz çalışacağız siz gönlünüzdeki pınarı akıtacaksınız. Biz sizlerin oylarına Cumhur ittifakıyla talibiz. Cumhur İttifakında da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliğinde ise kendi bağrınızdan çıkmış kendi öz evladınız olan MHP’den Dr. Ersan Özgür kardeşimizle oyunuza talibiz.”
“MHP BİRİNCİ PARTİ OLACAK”
MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, seçim çalışmaları kapsamında tüm köy ve ilçeleri ziyaret edeceklerini söyledi. MHP’nin birinci parti olacağını söyleyen Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tüm kadrolarımız sizleri ziyarete geldik. Allah2ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde sizin içinizden bir evladınız Dr. Ersan Özgür beyi Sultandağı’nın bir evladı olarak Afyonkarahisar Milletvekilliği adaylığına Sayın Genel Başkanımız Türkmen bey layık görüp aday gösterdiler. Sayın Dr. Ersan Özgür Bey’i sizlere emanet ediyoruz. Allah’ın izniyle Sultandağı’nda Milliyetçi Hareketi birinci parti yapacağımızdan şüphemiz yoktur.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti