Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarışma finalle tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı
Yarışma finalle tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası “Bir Şiir, Bir Nefes” sloganıyla Şiir Okuma Yarışması İl Birinciliği düzenlendi. Karahisar Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen yarışma yapılan finalle sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen 25 gencin katıldığı Şiir Okuma Yarışması’nda gençler anne baba sevgisi konulu birbirinden güzel eserleri seslendirdi. İl birincisi olan gençler Nisan ayında İzmir ilinde yapılacak olan bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek. 14-17 Yaş Kızlar Kategorisinde Selin Hayat, 14-17 Yaş Erkekler Kategorisinde Onur Salih Eerkan, 18-25 Yaş Kızlar Kategorisinde Tuğba Nur Şahin, 18-25 Yaş Erkekler Kategorisinde Ahmet Berat Taybaş birinci olmayı başardı.
Gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışması’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi tarafından; dereceye giren yarışmacılara başarı belgesi, yarışmaya katılan tüm yarışmacılara ise katılım belgesi takdim edildi.
Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, yarışma boyunca görev yapan jüri üyeleri Mustafa Türk, Zekai Ekşi, Saliha Bozdemir’e teşekkür ederek plaket taktim etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi