Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarıyılı değerlendirdiler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yarıyılı değerlendirdiler

İl Eğitim Denetmenleri 1. Yarıyıl Sonu Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar İli, İl Eğitim Denetmenlerinin; 2011-2012 eğitim Öğretim yılı I.Yarıyılın Değerlendirilmesi ve II.Yarıyıl Hazırlıklarını görüşmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Etem Gürsu, Başkan Yardımcısı Yakup Göker ve İl Eğitim Denetmenlerinin katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ilimizde yeni göreve başladığını, İl Eğitim Denetmenlerinin Milli Eğitimin en önemli unsurları olduğunu, eğitim-öğretimin daha ileri seviyelere taşınacağını, okullarda disiplin üzerinde hassas davranılması gerektiğini, İl Eğitim Denetmenlerinden özveri ve destek beklediğini belirtti.
Eğitim Denetmenleri Başkanı Etem Gürsu, Özel Eğitim Kurumlarında eksiklik tespiti yapılırken çalışmaların ayrıntılı olarak yapılmasını, Spor kulüplerinin yüzde 10 paylarının yatırılıp yatırılmadığının kontrol edilmesini, kurum başarı puanı ile yönetici puanı arasında dikkat çekici puanlardan kaçınılmasını belirtti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti