Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşam Becerileri Atölyesi açıldı

Afyonkarahisar’da öğrencilerin gelecekteki hayatlarını

Afyonkarahisar’da öğrencilerin gelecekteki hayatlarını kendi başlarına sürdürebilmeleri için gerekli yaşamsal becerileri kazanabilecekleri atölye açıldı

 

 

Abdurrahim Mısri Ortaokulunda düzenlenen atölye açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanı sıra Şube Müdürleri Muammer Demircan, Güngör Ayaz, Mustafa Günay, okul müdürleri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Güneş, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında kurdukları atölye hakkında katılımcılara bilgi verdi.
“ÖĞRENCİLERİN YAŞAM BECERİLERİNİDE GELİŞTİRMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “Çocuklarımızın hayata daha hazır hale gelebilmeleri için akademik başarılarının yanısıra yaşam becerilerini geliştirmelerini de önemsiyoruz. Yaşadığımız çağda çocuklarımız, gençlerimiz ve hatta tüm yetişkin bireylerimiz etken olmak durumunda. Çevresindekilerin farkında olan, sorumluluk alabilen, hata yapmaktan korkmayan bireyler olmak zorunda. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrendiği, el becerilerinin geliştiği, 2023 Eğitim Vizyonundaki yeri itibariyle önem arz eden Yaşam Becerileri Atölyesinin ilimiz genelinde artmasından gurur duyuyoruz. Abdurrahim Mısri Ortaokulu Prof. Dr. Fuat Sezgin Yaşam Becerileri Atölyesinin oluşturulmasında ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Yalçın beraberindeki protokol üyeleri kurdele keserek atölyenin açılışını gerçekleştirdi. Öğrencilerin öğretmenleri rehberliğinde yeteneklerini sergileyerek oluşturdukları ürünleri inceleyen Yalçın ve beraberindekiler yemek standında öğrencilerle birlikte yumurta pişirdiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti