Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yasemin Özilhan Nasıl Besleniyor?

Sosyal medya hesabından paylaştığı içecek tarifi ile dikkat çeken Özilhan, vücudunun sırrını ve dengeli beslenmeyi sizler için anlattı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı

Ünlü model, dizi ve sinema oyuncusu Yasemin Özilhan’ın fiziksel özellikleriyle merak konusu olurken Yasemin Özilhan nasıl besleniyor? Sorusu da araştırılanlar arasında yer aldı.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

22 Ocak 1985 tarihinde Almanya’nın Hamburg kentinde doğan model, dizi ve sinema oyuncusu Yasemin Ergene, pek çok dizi ve filmde rol aldı.  Kariyerini ilk adımı 2002 yılında Koçum Benim dizisi atan Ergene ardından; 2004 yılında “Ah Be İstanbul” dizisi ve “Vizontele Tuuba”  ve “Hırsız Var “filminde yer aldı. Daha sonra “Çocuğun Var Derdin Var” dizisinden sonra oyunculuğa ara veren Ergene, 2005 yılında yayınlanan “Aşk Oyunu” adlı dizide yer aldı. Asıl şöhretini 2006-2010 yılları arasında yayımlanan “Doktorlar” dizisinde Ela Altındağ karakterini ile yakalayan Ergene, 2008 yılında “Babam Adam Olacak” filminin kadrosunda yer aldı. Doktorlar dizisinin sona ermesinin ardından oyunculuk hayatını sonlandırdığını açıkladı. Oyunculuk hayatını bırakmasının ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene, 16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin Emine ve Ela adında iki kızı vardır.

YASEMİN ÖZİLHAN’IN FİZİĞİNİN DİKKAT ÇEKMESİNİN SIRLARI

2 avuç ıspanak, 10-12 yaprak, taze nane1 salatalık, Taze zencefil, 1,5 bardak hindistancevizi suyu, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı spirulina,1 avuç buz

YASEMİN ÖZİLHAN NASIL BESLENİYOR?

Ünlü oyuncu 5 gün boyunca karbonhidrat kullanmamaya dikkat ederken düşük karbonhidratlı besinleri tercih etmekte olup aynı zamanda 21 gün içinde de süt ve süt ürünleri, rafine şeker, tahıllar ve kuru baklagiller besinlerini de kullanmamaktadır.  Özilhan sıklıkla yumurta ve kemik suyu tüketmektedir.

YASEMİN ÖZİLHAN SAAT KAÇTAN SONRA YEMEK YEMİYOR?

Ünlü oyuncu beslenmesine dikkat ederek akşam saat 18.00’dan sonra yemek yemediğini belirterek günde 2 öğün yemek yediğini söyledi. Spor ve Yoga yapmanın da formunu korunduğunu söyledi.