Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaşlı Aylığı Ve En Düşük Emekli Maaşına Bin TL Destek Verilecek”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaşlı aylığı alanlarla en düşük emekli maaşı alan emekli vatandaşlara bin TL destek ödemesi vereceğini duyurdu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, her kesime hizmet veren bir Belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini ifade ett“EMEKLİLERİMİZE VE YAŞLILARIMIZA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Uluçay, “Kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, esnaflarımız, emeklilerimiz ve toplumumuzun her kesimine hitap edecek projelerimizle hemşehrilerimizin istek ve taleplerine karşılık veriyoruz. Bu kapsamda sosyal projelerimiz arasında yer alan emekli ve yaşlılarımıza yönelik, onları bir nebze olsun nefes aldıracak hizmetlerimizi çalışmalarımız kapsamına aldık. Emekli vatandaşlarımıza belediye hizmetlerinden kaynaklı giderlerine destek olmak için aylık 1000 TL destek ödemesi yapacağız. Yine aynı şekilde yaşlı aylığı alan vatandaşlarımıza aylık 1000 TL destek ödemesi yapacağız.” dedi.

“EMEKLİ LOKALİ AÇILACAK TESİSLERDE YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILACAK

“Emeklilerimize, büyüklerimize yakışan ve değer katacak diğer hizmetlerimiz arasında yer alan emekliler lokalimizi inşaa edeceğiz.” diyen Uluçay, şunları kaydetti: “Başımız tacı büyüklerimiz sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri ve zamanlarını değerlendirebilecekleri bu alanda kültür ve sanatsal etkinliklerde yapma fırsatı bulacaklar. Bunun yanında yine emeklilerimize özel olarak belediyemiz bünyesinde bulunan sosyal tesislerde emeklilerimize yüzde 25 indirim uygulayacağız. Şimdiden projelerimiz kıymetli büyüklerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

“Yaşlı Aylığı Ve En Düşük Emekli Maaşına Bin TL Destek Verilecek”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti