Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatakta bastı. Vurdu öldürdü. Ve Teslim oldu

Sandıklı İlçesi’nde oğlu şehir

Sandıklı İlçesi’nde oğlu şehir dışına çalışmaya giden N. G. (68), yatakta uygunsuz yakaladığı gelini F. G. (36) ile K.Ç.’yi (51) tabancayla vurarak öldürdü

 

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Sandıklı’nın Çiğiltepe Köyü’nde meydana geldi. N.G., İstanbul’a çalışmaya giden oğlu U.G.’nin eşi F.G. ile K.Ç.’yi yatakta uygunsuz vaziyette yakaladı.
HAYATLARINI KAYBETTİLER
Tabancasını alan N.G., F.G. ve K.Ç.’ye ateş etti, ardından da jandarmayı arayıp olayı haber verdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde F.G. ve K.Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. N.G. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Yapılan incelemenin ardından F.G. ve K.Ç.’nin cenazeleri Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. N.G.’nin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
N.G., karakoldaki sorgusunun ardından Sandıklı Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastaneye getirilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çekme, adaleti mi sağlayacaksın” diyen N. G., daha sonra jandarma eşliğinde adliyeye götürüldü. Burada da gazetecilere tepki gösteren N.G., “Ne yapabileceksiniz. Çekme. Adaleti mi savunacaksınız bana” diye bağırdı. N.G.’nin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi