Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yavuz: Bizim ilkemiz müşteri memnuniyeti

Bu haberin fotoğrafı yok
Yavuz: Bizim ilkemiz müşteri memnuniyeti

Afyonkarahisar civarındaki oteller arasında ilk ve tek TSE(Türk Standartları Enstitüsü) belgesi alan otel olduklarını ifade eden Thermal Park Otel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, Kocatepe Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu

Sandıklı ilçesine bağlı Hüdai Kaplıcaların’da yer alan Thermal Park Otel Genel Müdürü Yavuz, marka standartları anlamında ilkelerinin başında müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.
HİÇ BİR EKSİĞİMİZİN
OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜK
Sandıklı Thermal Park Otel’in ikibuçuk yıl içerisinde büyük yükseliş kaydederek Türkiye genelinde yayımlanan en iyi oteller sıralamasında 3’üncü sıraya yerleştirdiklerini söyledi. 3’üncü sırada yer almalarının büyük bir başarı olduğunu da hatırlatan Yavuz, “Biz bu başarımızı perçinlemek için müşteri kalitesini, müşteri memnuniyetini ön plana çıkartabilmek içinde TSE(Türk Standartları Enstitüsü)’nden bu belgeyi almayı istedik. Bundan sonraki süreçte misafirlerimizin herhangi bir dilekleri ya da şikayetleri olduğu zaman biliyorsunuz ki direkt olatrak Türk Standartları Enstitüsü’nü ya da Turizm Bakanlığını da arayabiliyorlar. Biz kendimizi dört yerden kurumlara bağladık denetleme anlamında da hiçbir eksiğimizin olmadığını düşünerek böyle bir yola başvurduk” dedi.
TÜRKİYE VE DÜNYADA TANINIYORUZ
Türkiye geneli ve yurt dışın’da ki bir çok fuarda Park Otel’in tanıtımını yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Ahmet Yılmaz Yavuz, “Sosyal medya olsun, fuarlar ile olsun bir çok konuda tanıtımlarımızı yapabiliyoruz. Bu noktata da tanıtım esnasında TSE’nin, TÜV’ün, beş yıldızlı olduğumuza dair belgemizin, kaplıca ruhsatı olduğu belgemizi her yerde lans edeceğiz” dedi.
MİSAFİRLERİMİZE
İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Geçtiğimiz 2012 yılını yüzde 70.5 doluluk oranı ile kapattıklarını belirten Yavuz, ” 2bin12 yılı içerisinde otelimize 102bin misafirimiz geldi. Bu 102bin misafirimizin yüzde 10’luk kısmını toplantı grupları ile Ankara Bakanlık grupları oluşturdu, yüzde 5’lik kısmını Koreli misafirlerimiz, geriye kalan kısmını’da müfriyet misafirlerimiz oluşturdu. Bu anlamda da 2bin12 yılında göstermiş olduğu ilgilerinden, bizi destekleyen misafirlerimize bu anlamda tekrar teşekkür ediyorum. Bu yıl ise inşallah hedeflerimiz yüzde 75″http://m.kocatepegazetesi.com/”in üzerine çıkmak. Bu hedeflerimizi tutturacağımıza inanıyorum” diye konuştu. (Kocatepe)