Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Akşamları Şahsenem konseriyle sona erdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yaz Akşamları Şahsenem konseriyle sona erdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları ‘Şahsenem’ konseriyle sona erdi

Bir yaz klasiği haline gelen, eğlence ve müziğin tek adresi Hıdırlık Yaz Akşamları, muhteşem bir kapanış programıyla sona erdi. 15 Haziran’da Samet Açıksu konseriyle başlayıp, 29 Haziran’da Melek Yıldız ve 6 Temmuz’da Sevgi Soylu’nun sahne aldığı programlarla devam eden Yaz Akşamları programı, 13 Temmuz Cuma akşamı düzenlenen Şahsenem konseriyle tamamlandı.
Gecede sahne alan Şahsenem, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Oldukça renkli geçen gecede, verdiği konserle Afyonkarahisarlılar’ın gönlünde taht kuran Şahsenem büyük beğeni topladı.
Programa, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı M. Emin Birliktir, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. (Kocatepe)