Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Spor Okulları açıldı

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) kayıtları başladı

 

Her yıl 81 ilimizde eş zamanlı olarak Spor Genel Müdürlüğü’ nün 81’inci kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran’da açılan Yaz Spor Okulları bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle 17 Ağustos tarihinde alınan tedbirler çerçevesinde başladı.
5-18 yaş grubu çocuk ve gençler, 4’ü engelli olmak üzere 21 branşta eğitim alacak. 2020 yılı İl Spor Merkezine kayıtları, mesai saatleri içerisinde Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılırken Zafer Meydanı ve Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’na açılacak olan İl Spor Merkezleri Kayıt Büroları’nda 12.00-20.00 saatleri arasında kayıtlar yapılabilecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ nden yapılan açıklama ile branşlarda kontenjanların sınırlı olduğu belirtildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tüm branşlara 5-18 yaş grubu çocuk ve gençler kabul edilecek ve ayrıca korona virüs tedbirleri göz önünde bulundurularak kontenjanlar sınırlı sayıda olacak. İl Spor Merkezleri’nin açılış töreni bu yıl pandemi nedeniyle yapılmayacak. Bu yaz İl Spor Merkezleri’nde Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Hentbol, Halter, Karate, Masa Tenisi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme, Okçuluk, Geleneksel Türk Okçuluğu branşlarında kurslar başlayacak olup yüzme branşında yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında da kurslar yapılacaktır. Engelliler İl Spor Merkezlerinde ise Atletizm, Basketbol, Cimnastik, Masa Tenisi branşlarında kurslara başlanacaktır. Öğrenciler velileri ile birlikte kayıt bürosuna birlikte gelerek kayıtlarını yapabileceklerdir.” ifadelerine yer verildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi