Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yazar Mete Yarar’dan nezaket ziyareti

Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Gençlik
Yazar Mete Yarar'dan nezaket ziyareti

Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Sosyal Birlik ve Fikir Kulübü, AKÜ Yönetim Siyaset Topluluğu, Yeniler Kulübü işbirliği ile düzenlenen “Her Yönüyle Afrin Harekatı” isimli konferansa konuşmacı olarak katılan Karar Gazetesi yazarı ve güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban, Mete Yarar’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mete Yarar ise Afyonkarahisar’da konferans vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Afyonkarahisar’ı çok beğendiğini dile getiren Yarar, misafirperverliğinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu ile AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan Özdemir ve beraberindeki heyet katıldı.