Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yazar Şengül, öğrencilerle bir araya geldi

İlk fuara da katılan
Yazar Şengül, öğrencilerle bir araya geldi

İlk fuara da katılan ve hiçbir destek almadan kendi çabası ile Afyonkarahisar merkez ve köylerinde 130’un üzerinde söyleşi etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen yazar Serkan Şengül 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’na da katılarak fuara destek oldu.
Yazar Serkan Şengül’ü Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda yaptığı konferansında yalnız bırakmayan Vali Mustafa Tutulmaz, Şengül’ü konferans süresince dinledi.
“YAZARLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ”
Konferans öncesi öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında eğitime ve öğrencilere çok değer verdiğini belirten Vali Mustafa Tutulmaz, “Sizlerle daha sık bir araya gelmeyi istiyorum ve imkân bulduğum her fırsatta sizlerle buluşuyorum. Eğitime, öğrencilere çok değer veriyorum sizlerde bunun farkındasınızdır. Sizlerin eğitim kalitesini nasıl arttırabiliriz, geleceğimizin gençliğini nasıl daha iyi oluşturabiliriz bunun mücadelesi içerisindeyiz. İşte bu çabalarımızdan birisi de 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nın düzenlenmesidir. Kitap Fuarı’nı sadece kitap satılan yer olarak algılamayın. Bu fuarın aslında kültür şöleni olmasını istiyoruz. Bu sebeple yazarlarımızı sizler ve vatandaşlarımızla bir araya getirmeye çalıştık. Ancak bu noktada ne yazık ki üzülüyoruz. Çünkü yazarlarımız geliyor, bakıyoruz karşısında yalnızca 10 kişi var. Biz Valilik olarak bize düşen görevi yapıyoruz. Ancak halkımız aynı ilgiyi yazarlarımıza göstermiyor. Yazar bir cümleyi yazarken bir günlük bir tecrübe ile yazmıyor. Yılların birikimini, gözlemini, tecrübesini aktarıyor. Bizim bunlardan faydalanmamız gerekir.” dedi.
Konuşmasının akabinde Yazar Serkan Şengül’ü anons eden Vali Mustafa Tutulmaz konferans süresince Şengül’ü dinleyerek kendisini tebrik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti