Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEDAM Afyon’da faaliyete başladı

YEDAM Afyon’da  faaliyete başladı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti

 

Ziyarette Şube Başkanı Yusuf Gökçe, Yeşilay’ın faaliyetleriyle ilgili Başkan Zeybek’e bilgi verdi. Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni Afyonkarahisar’da faaliyete aldıklarını ifade eden Gökçe, burada alkol ve uyuşturucu bağımlılarına ve yakınlarına ücretsiz rehabilitasyon desteği verdiklerini söyledi. Diş Hastanesi yanında açılan YEDAM’la hem sosyal hemde psikolojik destek hizmetleri de verdiklerini söyleyen Yeşilay Şube Başkanı Gökçe, 444 7975 YEDAM danışma hattı aracılığı ile de hizmet verilebildiğini aktardı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek ise derneğe üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Zeybek, alkol ve uyuşturucu kullanımının toplumsal zararlarından söz ederek geleceğimizin teminatı olan gençleri ve toplumumuzdaki her yaştan insanın bu tür kötü alışkanlıklardan en kısa zamanda kurtulmalarını temenni etti.