Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni kaymakamlara moral oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yeni kaymakamlara moral oldu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni atanan kaymakamları ziyaret etti. Balkanlıoğlu, kaymakamlara her türlü desteği vereceklerini belirterek başarılar diledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Dazkırı, Kızılören ve Sandıklı ilçelerine atanan kaymakamları ziyaret etti. Balkanlıoğlu, ilk olarak Dazkırı’ya gitti. Hükümet Konağı önünde Dazkırı Kaymakamı Muhammet Beşir Nursaçan, İlçe Belediye Başkanı Ertan Demirsoy, Jandarma Kd. Başçavuş Murat Dirican, İlçe Emniyet Amiri Ömer Gündüzlü ve daire müdürleri tarafından karşılanan Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’a 146 km uzaklıkta olan ve görünürde Afyonkarahisar’ın en uzak ilçesi olan Dazkırı, mesafe olarak uzak olsa da kalben bizlere çok yakın bir ilçemizdir. Ben daha önce bir çok kez geldim, fakat kaymakam beyin ilçemizdeki görevine yeni başlaması nedeniyle bizler de bir ziyarette bulunduk. Dazkırı ilçemiz, Denizli iline yakın olduğu için iklimsel olarak Afyonkarahisar’dan daha ılıman bir iklime sahip, konumu ve doğal güzellikleriyle de Afyonkarahisar’ın en güzel ilçelerinde birisidir. Gelişme istidadında olan Dazkırı ilçemiz, bazı hayırseverlerimiz sayesinde de daha da gelişmektedir” dedi.
KIZILÖREN’E TAM DESTEK
Kızılören Kaymakamı Fethullah Duman’ı da ziyaret eden Balkanlıoğlu, “Buraya bir çok kez geldik, hatta Ramazan ayında buradaki bir iftar yemeğinde de bulunduk. Çok güzel ve kendimize çok yakın hissettiğimiz ilçemizin hedefleri çok büyük, bizler de Afyonkarahisar Valiliği olarak kendilerine her türlü konuda destek vereceğiz” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu, Sandıklı ilçesini de ziyaret etti. Park Otel’de Kaymakam Faik Arıcan, Belediye Başkanı İsmail Elibol, İlçe Jandarma Komutanı J.Üstğm. Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Amiri Hakan Berber tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu ilçe hakkında bilgiler aldı. Hüseyin Develi Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, Huzurevi Müdürü ve personeli tarafından karşılandılar. Karşılama sırasında Huzurevi sakinlerinden Yusuf Kalkan, Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekilere şarkılar söyledi.
KURTULUŞ SAVAŞI’NDA UÇAK HEDİYESİ
Sandıklı Hükümet Konağı’nda bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, “Sandıklı İlçemiz Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin önemli bir merkezidir. Buradaki Hüdai Kaplıcaları çok kadim bir tarihe dayanıyor. Türkiye’nin en şifalı sularının yanı sıra termal kür ve rehabilitasyon merkezi durumundadır. Bu şifalı suları ile sadece hasta ve yaşlı insanlara hitap etmekle kalmayıp, genç kalmak isteyenlere de hizmet veren bir ilçemizdir. Burada iki tane beş yıldızlı otel var. Bu sayınında ikiyle sınırlı kalmayacağı inancındayız. Böylelikle Sandıklı, Afyonkarahisar’ın termalin başkenti olması özelliğini önemli ölçüde artıracaktır. Sandıklı, Osmanlı tarihinde de çok önemli bir yere sahiptir. Ayrıca Kurtuluş Savaşı sırasında Sandıklılıların uçak hediye ettiğini de biliyoruz. Sandıklı’nın köklü bir ilçe olmasının bir göstergesi de buradaki bakırcılık gibi el sanatlarının çok gelişmiş olmasıdır. Leblebi, haşhaş ve patates üretimi de buralarda oldukça fazladır. Şuhut ve Sandıklı’da Türkiye’nin en kaliteli patatesi yetişmektedir. Ayrıca termal sudan faydalanılarak oluşturulan seralarda domates üretiliyor. Bu anlamda Kaymakamlığımıza ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Gönlümüz ve bir ayağımız Sandıklı’dadır. Buranın sorunlarıyla her zaman ilgileniriz. Sandıklı’daki çalışmaların çok iyi olmasından ve tüm kurumlarının koordineli çalışmasından dolayı da ilçe kurumlarını tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Esnafı da ziyaret etti

Vali Balkanlıoğlu, Sandıklı’da Hükümet Konağı’nı ziyaretinden sonra Kaymakam Faik Arıcan ve beraberindekiler ile birlikte inşaatı devam eden 12 Derslikli İmam-Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.
İlçe merkezinde ticari faaliyetlerini sürdüren bakırcı esnafını ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, bakırcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnaf tarafından üretilen el sanatı bakır işleme ürünlerinin üretim aşamasını ilgiyle izleyerek üretilen ürünler hakkında bilgi aldı. Vali Balkanlıoğlu Sandıklı’daki incelemelerinin sonunda restorasyon çalışmaları devam eden Kültür ve Sanat Evi’nde incelemelerde bulunurken, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.