Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Müdür göreve başladı – Kocatepe Gazetesi

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde İçişleri
Yeni Müdür göreve başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde İçişleri Bakanlığı’nın yurt dışı müşavirliklerine yapılan görevlendirmelerden dolayı boşalan görevlere yeni atamalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne de Polis Başmüfettişi Gürsel Yıldız atandı.
Bilindiği üzere İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen Astana Büyükelçiliği’ne atanmıştı. İçişleri Bakanlığı’nın yurt dışı müşavirliklerine yapılan görevlendirmeler ve geçen hafta toplanan Yüksek Değerlendirme Kurulu kararları ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayı doğrultusunda bazı daire başkanlıkları ile il emniyet müdürlüklerine atamalar yapılırken terfi ettirilecek isimler belirlendi.
Uzun Yıllar Şanlıurfa’da Asayiş Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra İzmir’e tayin olan Gürsel Yıldız İzmir’in Torbalı, Bayraklı ve Kınık ilçelerinde Emniyet Müdürü olarak görev aldı. Hem Şanlıurfa’da hem de İzmir’de başarılı çalışmalara imza atan Gürsel Yıldız İzmir’de Terör Şube ve Devlet Büyüklerini Koruma Şubeleri’nin başında iken terfi ederek 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu. Son olarak Polis Başmüfettişiği görevinde bulunan Gürsel Yıldız geçtiğimiz Cuma günü Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edildi. Afyonkarahisar’a gelerek Müdür Fahrettin Şen ile görev devir-teslimi yapan Gürsel Yıldız ilimizdeki görevine başladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti