Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Nesil Gazetecilik eğitimleri sürüyor

Yeni Nesil Gazetecilik eğitimleri sürüyor
Yeni Nesil Gazetecilik eğitimleri sürüyor

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) ZEKA ve İŞKUR’la işbirliği içerisinde düzenlediği Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı kursiyerleri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette; BİK Müdürü Selami Çalışkan, AKÜ Öğretim Görevlisi Arda Ölmez ve kursiyerler hazır bulundu.
Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile hazırlanan eğitim programı Valilik Toplantı Salonunda devam ediyor. Mülakat sonucu başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilecek. Sertifikaya hak kazanan kursiyerler basın kuruluşlarında istihdam edilmeye hak kazanacaklar.
BİK Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar’ın köklü gazetesi Kocatepe Gazetesi sahibi ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve gazete çalışanlarının deneyimlerinin kursiyerlerle paylaşılması için ziyarette bulunduklarını söyledi. Ziyaret sırasında AKÜ Öğretim Görevlisi Arda Ölmez de akademik bilginin yanı sıra saha deneyiminin önemine değindi. Küçükkurt ve Kocatepe Gazetesi çalışanları Yeni Nesil Gazetecilik kursiyerleri ile deneyimlerini paylaşırken mesleğe yönelik soruları cevaplandırdı. Gazetenin hazırlanış ve basım aşamaları hakkında bilgiler alan kursiyerler teorik olarak öğrendiklerini, uygulama alanında görme imkanı buldular. >> Burcu AYDIN’ın Haberi