Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Teknik Adam Güller oldu

Spor Toto 1. Lig’de
Yeni Teknik Adam Güller oldu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor’da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Adam Serhat Gülpınar ile yollar ayrılmıştı. Bir süre de Sportif Direktör İbrahim Çelik ve Yardımcı Antrenör Alper Edis ile maçlara çıkan AFJET Afyonspor’a yeni teknik direktör bulundu. Resmi olmayan bilgilere göre yapılan görüşmelerin ardından takımın başına Serhat Güller’in getirildiği öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar’a gelen ve Yönetim Kurulu ile bir süre görüşen Güller, takımın başında ilk idmana çıkacak.
GÜLLER’İN EKİBİ
AFJET Afyonspor’un başına getirilen Serhat Güller’e yardımcı antrenör olarak Alper Ediz ve Murat Karaoğlan getirilirken kaleci antrenörlüğü görevini de Hayrettin Öz üstlendi.
GÜLLER KİMDİR
Daha önce Kayserispor, Medipol Başakşehir, İnegölspor, Boluspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Kocaeli Birlikspor ve Altay gibi kulüplerde görev alan Teknik adam son olarak Pendikspor’da görev yaptı.
1968 doğumlu olan 50 yaşındaki teknik adam futbolculuk döneminde 12 kez ay yıldızlı formayı terletti ve Galatasaray, Ankaragücü ve Karşıyaka gibi köklü kulüplerde forma giydi.