Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni yıl mesaisinde Zeybek morali

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yeni yıla saatler kala moral ziyaretleri gerçekleştirdi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Barış Dal yılbaşı gecesini görev başında olan sağlıkçılar, AFAD personeli, itfaiyeciler, polisler ve zabıtalarla geçirdi. Başkan Zeybek’in eşi Sevim Zeybek yeni doğan ve acil servisleri ziyaret ederek yeni yılın ilk bebeklerini hediyelerle karşıladı.
POLİS, ZABITA VE AFAD ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ
Yeni yılı görev başında karşılayan personellere, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Zeybek ve ekibi ilk ziyaretini vatandaşların güven ve huzuru için görev başında olan zabıtalara gerçekleştirdi. Zeybek, zabıta memurları ile bir araya gelerek onlara baklava ikramında bulundu. Halkın huzuru, güveni ve sağlığı için her koşulda görev başında oldukları için teşekkür etti. Yeni yılın Zabıta Müdürlüğü ve personellerine hayırlar getirmesini temenni eden Zeybek, sağlık ve huzur diledi. Zabıta personelleri de Başkan Zeybek’e teşekkürde bulunarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
“BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE YAPILAN HER ÇALIŞMADA YER ALIYORUZ”
Belediye Başkanı Zeybek’in moral ziyareti kapsamında ikinci durağı İtfaiye Müdürlüğü oldu. İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ve personeli ile buluşan Zeybek çalışmalar hakkında bilgi alırken, tatlı ikramında bulundu. Yeni yıla tatlılıkla, huzur ve mutlulukla girilmesini temenni eden Başkan Zeybek her daim çalışma arkadaşlarının yanında olduklarını belirtti. Karşılıklı sohbet ve iyi dileklerin ardından buradan ayrılan Zeybek’in sonraki durağı ise Milli Birlik Polis Karakolu oldu. Ziyarette Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e eşlik etti. Polis memurlarını ziyaret eden Başkan Zeybek şehir genelindeki asayiş durumu hakkında bilgi aldı. Canları pahasına görev aşkı ile şehrin asayişini sağlayan polislere başarı dileyen Zeybek bu ziyaretinde de tatlı ikramına bulundu. Kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çeken Zeybek, Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içinde yapılan her çalışmada yer aldıklarını söyledi. Her zaman Afyonkarahisar’ın en ön planda olması için çaba gösterdiklerini hatırlatan Zeybek, bu çabaya katkı sağlayan polis teşkilatına teşekkürde bulundu.
“YENİ YIL HAYIRLAR GETİRSİN”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, doğal afetlerde ve olası durumlarda her zaman hazır bulunan, yaraları sarmak için çalışan Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. AFAD personeli ile bir araya gelen Zeybek, personellere tatlı ikramında bulunup karanfil hediye etti. Moral ziyaretleri yaptıklarını belirten Zeybek, görev başında olan personelleri yeni bir yıla girmenin arifesinde yalnız bırakmak istemediklerini söyledi. Bu kapsamda ziyaretler yaptığını aktaran Zeybek AFAD personellerinin hayati önem taşıdıklarını, her olası duruma müdahale ederek can ve mal güvenliği sağladıklarını vurguladı. Başarılı çalışmalarından dolayı AFAD personelini tebrik eden Zeybek teşekkürde de bulunarak yeni yılın hayırlar getirmesini temenni etti.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINI
YALNIZ BIRAKMADI
Başkan Zeybek yeni yıla girmeden önce, özellikle pandemi nedeni ile hayatlarını hiçe sayarak cansiperane çalışan sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmadı. Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının önemli ve kritik bir görev üstlendiğini söyleyen Zeybek özveri ile çalışan personellere çiçek ve tatlı takdiminde bulundu.
“YENİ YILIN İLK BEBEKLERİNİ HEDİYELERLE KARŞILADI”
Başkan Zeybekyeni yıl bebeklerini de unutmadı. Son ziyaretlerini Mavi Hastane ve Devlet Hastanesi acil ve çocuk doğum servislerine gerçekleştirdi. Eşi Sevim Zeybek ile birlikte yeni doğum servisinde anne ve babalar ile buluşan Zeybek ailelere yeni doğan seti hediye etti. Anne ve babaları tebrik eden Başkan Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, bebeklerin vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişmesini, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni etti. Öte yandan ailelerin bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Zeybek destek mesajı da verdi. Hastane çalışanları ve hastanede tedavi görmekte olan vatandaşları da ziyaret eden Zeybek yeni yılın hayırlar getirmesi temenni etti. Tedavi gören hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Zeybek karanfil takdim ederken, yeni doğan seti hediye etti.
YILIN İLK BEBEĞİNİN
ADI YILDIZ OLDU
Afyonkarahisar’da 2022 yılının ilk bebeği Yıldız Özaslan oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Seda ve Yıldıray Özaslan çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Devlet Hastanesi’nde 3 kilo 230 gram, 51 santimetre boyunda dünyaya gelen Yıldız bebeğin ilk ziyaretçileri Başkan Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek oldu.
“İYİ GÜNDE DE KÖTÜ
GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Göreve başladığı günden bu yana gönül belediyeciliği anlayışla hizmet vermeye çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılbaşı gecesini hastanede geçiren vatandaşların yanında oldu. Başkan Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in hastane ziyaretleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Zeybek, “Halkın içinden geldiğimizi hiçbir zaman unutmadan; iyi günlerinde olduğu kadar, kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti