Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeni yılda da çalışmalarımıza heyecanla devam edeceğiz”

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz,
“Yeni yılda da çalışmalarımıza heyecanla devam edeceğiz”

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 2018 takvim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda Afyonkarahisar’a kalkındırmak için çalışacaklarını belirtti. Tutulmaz, “Geride bırakacağımız 2017 yılında tüm kamu görevlilerimizle birlikte İlimizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde ihtiyaç duyulan yatırım ve hizmetleri gerçekleştirmeye gayret gösterdik. 2018 yılında da Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle, İlimizi ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kalkındırmak ve istenilen gelişmişlik düzeyine çıkarabilmek için çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz” dedi.
TÜRK MİLLETİ YILMAYACAK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Her yeni yıl, insanların geleceğe umutla bakmasını sağlarken beklentilerini de artırmaktadır. Bizlerde geride bıraktığımız yılda olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için, onlara daha güzel günler bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki 2018 yılında sürdüreceğimiz birlik ve beraberlik, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü olan 2023 hedeflerine millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.
Geride bıraktığımız 2017 yılı ülkemiz ve milletimiz adına önemli olayların yaşandığı bir yıl oldu. 2016 yılında yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra emperyalist emellerine ulaşamayan malum güçlerin ülkemiz aleyhine sürdürdüğü düşmanca tavır doruğa ulaştı. Milli ekonomimizi zayıf düşürme çabaları, sınırlarımızda artan tehditler, terör ve kumpaslarla ülkemizin önü kesilmeye devam edildi. Bütün bu gelişmeler gösteriyor ki yeni takvim yılı 2018 yılında ülkemize yönelen tehditler artarak devam edecek. Senaryosu, ülkemizi kendilerine tamamen mahkûm etme olarak gösterebileceğimiz bu çabalar Türk Milleti’ni hiçbir zaman yıldıramayacaktır.”
MESAJ YAYINLADILAR
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı, İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç Serhat Korkmaz da 2018 yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti