Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilay Haftası Dolu Dolu Kutlandı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası Afyonkarahisar’da da çeşitli etkinliklerle dolu, dolu kutlandı

1-7 Mart tarihleri arasında

Yeşilay Haftası nedeniyle hafta boyunca birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirildi.

VALİ YİĞİTBAŞINA YEŞİLAY ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi’ni ziyaret etti.
Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyareti sırasında bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü faaliyetler hakkında Vali Yiğitbaşı’na bilgiler verdiler.  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkla mücadelede desteklerini sürdüreceğini ifade etti. Öte yandan, Yeşilay Haftasında bağımlılıklara dikkat çekmek adına Psikolog Okan Açık’ın karikatürlerle “Bağımlılık” adlı sergisi 2 Mart CumarteSi günü il merkezinde bir AVM’de açıldı. Tütün, madde, kumar, alkol ve teknoloji bağımlılığına dikkat çeker eserler ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Sergi ile birlikte Yeşilay gönüllüleri stantta ziyaretçilere Yeşilay faaliyetleri ve YEDAM hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 3 Mart Pazar günü Gençlik Spor İl Müdürlüğü himayesinde, Afdos ve Oryantiring Kulübü ile Yeşilay Afyonkarahisar şubesi iş birliğinde, halka açık Akarçay’ da Oryantiring Yarışması gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu yarışma yıldız erkek, yıldız kız, genç erkek, genç kız ve kadınlar olmak üzere beş farklı kategoride düzenlendi. Yeşilay Afyonkarahisar Kadın Komisyonu, Gençlik Komisyonu ve Yeşilaylı gönüllülerinin yer aldığı turnuvada başarılı olan katılımcılara madalyalarını Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu takdim etti.

YEDAM HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Yeşilay Haftası gündemiyle Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Şube Başkan Yardımcısı ve Kadın Komisyonu Başkanı Emine Ağtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Kavas, Gençlik Komisyonu Başkanı Hüseyin Kayabaş, AKÜ Yeşilay Topluluğu Başkanı Kadir Âşık ve AFSÜ Yeşilay Topluluğu Başkanı Seda Nur Tuğrul Kanal 3’de canlı yayın konuğu oldular. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen tüm faaliyetlerin ele alındığı programda; Şube faaliyetleri, kadın ve gençlik çalışmaları ve YEDAM hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi Kadın Komisyonu ve Gençlik Komisyonu Üyeleri, Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Kadın Komisyonu ve Gençlik Komisyonu ile bir araya geldi.

Yeşilay Haftası Dolu Dolu Kutlandı

5 MART’TA AKÜ’DE YEŞİLAY HAFTASINA ÖZEL KUTLAMA DÜZENLENDİ

Yeşilay Haftası faaliyetleri kapsamında 5 Mart Salı günü AKÜ Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda Yeşilay Haftası kutlandı. Programda, Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç’ın konuşmalarıyla başladı. Büyükkılıç konuşmasında şunları kaydetti: “1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Yeşilay Haftası’nın anlamını paylaşmak için bir araya gelmiş olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sağlıklı bir toplum için önemli adımlar atma fırsatı bulduğumuz bu haftada, Yeşilay ailesi olarak birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Bağımlılıklarla mücadelede kararlılıkla ilerleyen Yeșilay, toplumumuzu bilinçlendirme, destekleme ve geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirme amacıylaçalışıyor. Bizler de bu kapsamlı mücadeleye katılarak özellikle gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bu hafta boyunca düzenlediğimiz güzel etkinliklerimiz oldu. Bugün de münazara etkinliği ve ritim konseri dolayısıyla bir aradayız. Yani aynı zamanda birlikte eğlenerek, öğrenerek ve paylaşarak daha güçlü bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. Sağlığımızın ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize liderlik etme sorumluluğumuz büyük. Hep birlikte, sağlıklı ve güvenli bir geleceği inşa etmek adına Yeşilay Haftası’nın sunduğu bu fırsatları değerlendirmeye devam edelim. Bu vesileyle, tüm Yeşilay ailesine, düzenlenen programlarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’

GENÇLER HAFTAYA ÖZEL KONULU MÜNAZARAYA KATILDI

Genç Yeşilay Münazara Turnuvası ve Kadın Komisyonu Ritim Konseri ile devam eden programa; Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. AKÜ Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü’nden Öğretim Üyesi Aliye İlkay Yemenici ve Araştırma Görevlisi Zeynep Yiğit, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt ve Emekli Öğretmen Mustafa Toptop münazara jürisi olarak programa katkı sundular. Gençlerin Münazara Turnuvasında kıyasıya mücadelesi ve Kadın Komisyonunun ritim konseri katılımcılardan tam not aldı. Program sonrası katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edilerek program sona erdi. AKÜ Genç Yeşilay Topluluğu ve AFSÜ Genç Yeşilay Topluluğu tarafından Yeşilay Haftasına dikkat çekmek amacıyla Akarçay’da Kano Etkinliği gerçekleştirildi.

6 Mart Çarşamba günü Afyonspor-Mersin İdman Yurdu karşılamasında Afyonspor oyuncuları maça Yeşilay pankartı ile çıktılar. Yeşil Tribün için Genç Yeşilaylılar da tribünde yer aldılar. AFSÜ Genç Yeşilay Topluluğu tarafından Alkol simülasyon gözlüğü farkındalık etkinliği düzenlendi. AFSÜ öğrenci ve personeli etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti