Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeşilçiftlik”Liler Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Yeşilçiftlik Ortaokulu öğrencileri, 28-30 Nisan tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Grup Birinciliği müsabakalarına katıldı. Yeşilçiftlik’in yıldızları grup birincisi ve dördüncüsü oldu

Yeşilçiftlik Ortaokulu öğrencileri, 28-30

28-30 Nisan tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Grup Birinciliği müsabakalarına Afyonkarahisar şampiyonu olan Yeşilçiftlik Ortaokulu öğrencileri, katıldı. Yıldız kız takımı rakiplerini tek tek mağlup ederek grup birincisi olurken yıldız erkek takımı ise dördüncü olarak grupları tamamladı.

22-24 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Birinciliği yarışmalarında Yeşilçiftlik Ortaokulu Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkı kazandı.

Bireysel kategoride de Yeşilçiftlik Ortaokulu’ndan Pınar Gevrek, yıldız kızlar kategorisinde ferdi olarak grup dördüncülüğü elde etti.

Başarılı sporcular Afyonkarahisar’a döndüklerinde İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu ziyaret ederek duygularını paylaştı. İl Müdürü Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

“Yeşilçiftlik”Liler Türkiye Şampiyonasına Katılacak

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yeşilçiftlik Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir sevinç duyduğunu ifade ederek, “Sporcularımızın bu başarısı bizi son derece mutlu etmiştir. Hem takım olarak hem de bireysel olarak göstermiş oldukları performans takdire şayandır. Kendilerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu ve desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.