Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilyol’da yeşile set çekiliyor”

Yeşilyol’da yeşile set çekiliyor”

İktidara gelebilmek için en çok çalışan siyasi partinin DEVA Partisi olduğunu belirten DEVA il Başkanı Kadir Daylık, Belediye’nin Yeşilyol’da yaptığı çalışmaları eleştirdi

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, “Demokrasi tarihimizin kara lekelerinden 27 Mayıs’ın 62. Yıl dönümünde Adnan Menderes ve arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi
DEVA PARTİSİ ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANIMIZI AÇIKLIYORUZ
2 Haziran 2022 Perşembe günü saat 15.00 da İktidara gelir gelmez ilk 90 gün ve 360 günde DEVA Partinin hayata geçireceği eylem planlarından onuncusunun “Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı” olduğunu belirten DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık bu planla ilgili açıklamalarda bulundu. İktidar olmadan bu denli çalışan tek siyasi partinin DEVA Partisi olduğunu belirten Daylık şunları söyledi:
“Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Meclis seçimlerinin hemen ardından ülkemizde yönetim süreci başlayacaktır. Bu zaman diliminde kaybedecek 5 dakika bile zamanımız olmayacaktır Bizim için acilen neler yapılacağımızın çalışılması çok daha önemlidir. Bu nedenle temel olarak yapılması gereken sorunları tespit edip çözüm önerilerinin daha somut bir şekilde dillendirerek, çalışarak kamuoyu ile paylaşmak DEVA Partisinin sorumlulukları arasındadır. Ve bu alanda henüz iktidara gelmeden detaylı çalışmalar yapan, eylem planları açıklayan tek siyasi partiyiz. Yaptığımız bu çalışmalar bilimsel araştırma niteliğinde önemli çalışmalardır”
YEŞİLYOL’DA YEŞİLE SET ÇEKİLİYOR
Afyonkarahisar’ın şehircilik anlamında en güzel örneklerinden birisi olan Yeşilyol’da yapılan değişikliklerin hızla ilerlemeye devam ettiğini dikkat çeken DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, “Şehirde ailelerin rahatça yürüyüş yapabildiği, ailelerin yürürken karşılaştığı dostları ile akrabaları ile ayaküstü sohbet etme imkanı bulduğu ender caddelerden birisi olan, bulunduğu caddeye ismini veren caddede yapılan değişiklikler doğaya ve çevreye önem veren DEVA Partisi olarak bizleri de rahatsız etmiştir. Bu yanlıştan dönülmesi ekonomik sıkıntılar çektiğimiz şu dönemde ülke ekonomisi yönünde ne kadar önemli ise de Yeşilyol’un şehrin hafızalarda kalan önemli bir simgelerinden olduğunu düşünüyoruz. Yeşilyol denilince akla çam ağaçlarının geldiği, yeşilin geldiği bir caddenin bu tarz değişiklikleri ihtiyacı olmadığını düşünüyoruz. Yapılan bu çalışmaların başka caddelere sıçramadan, özellikle Ordu Bulvarı gibi biran önce durdurulmalıdır” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün haberi