Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetim çocuklar iftarda Belediye ve İHH’nin konuğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın
Yetim çocuklar iftarda Belediye ve İHH’nin konuğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde başlatılan “Kardeşlik İftarı”nın beşincisi Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Belediyesi ile İHH Afyonkarahisar İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen iftar programında yetim çocuklar bir kez daha sevindirildi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akçan, AK Parti İl Başkan Vekili Hüseyin Sezen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Üyesi Haydar Kaya, İbrahim Yıldız, kamu kurumlarının temsilcileri,  Belediye Daire Müdürleri, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
İftarın ardından kısa bir konuşma yapan Afyonkarahisar İHH İnsani Yardım Vakfı Şube Başkan Yardımcısı Arif Ören, Afyonkarahisar İHH olarak kuruldukları günden bu tarafa eğitimden, sağlığa, sosyal destek çalışmalardan, adil yardımlara kadar binlerce çocuğa destek olduklarını söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise tüm dünyada, İslam Aleminde Ramazan Ayının 15’nin ‘Dünya Yetimler Günü’ olarak kutlandığını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.