Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetiş: Afyon’da termalin kıymetini bilin

Yetiş: Afyon’da termalin kıymetini bilin
Yetiş: Afyon'da termalin kıymetini bilin

Zahide Yetiş Park Afyon AVM’de düzenlenen etkinlikte yeni programının ilk müjdesini verdi. Aralık ayı başında sabah kuşağında güne merhaba diyeceğini açıklayan Yetiş, Afyonkarahisar’a yabancı olmadığını termal su kaynağının kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi

Ekranların sevilen ismi Zahide Yetiş, Afyonkarahisar’ın yeni Alışveriş Merkezi Park Afyon AVM’de 14 Kasım Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe katıldı.
YENİ PROGRAMINI
AFYON’DA AÇIKLADI
Zahide Yetiş’in 14 Kasım Cumartesi günü öğleden sonra saat 15.00’de başlayan söyleşi ve imza gününe yoğun katılım gerçekleşti. Uzun zaman izleyicileri ile ekranlarda beraber olduklarını ifade eden televizyon programcısı Zahide Yetiş, göz göze, yüz yüze biraraya gelmenin son derece farklı olduğunu ifade etti. “Zahide Yetiş’le Kadınca Sohbetler” programına gelen izleyicilerle birarada olmaktan büyük keyif aldığını aktaran Yetiş; “Herkes bana son zamanlarda neden program yapmadığımı, niye televizyon ekranında görülmediğimi soruyor. Geç başlangıcın bir sebebi elbette var. Size müjdeyi vermek isterim. İlk defa Afyonkarahisar etkinliği katılımcılarıyla paylaşıyorum. Bundan sonra inşallah sabah kuşağında bulaşacağız. Güne merhaba diyeceğiz. Hep beraber günaydın diyeceğiz. Bundan sonra Show TV de bulacağız. Bana şans dileyin dualarınızı da eksik etmeyin. Nerede olursanız olun, ne kadar ünlü olursanız olun, kaç para kazanırsanız kazanın Rabbimiz nazarında her zaman duaya ihtiyacımız var diye biliyorum ben” dedi.
HEDEF GÜNE İYİ BAŞLAMAK
Zahide Yetiş, sürekli olarak Allah’tan başka kimseden para, pul, mal, mülk hiçbir şey isteyecek duruma düşmeme ve sadece duaya muhtaç olma duasını ettiğini söyledi. Her zaman duaya ihtiyaç duyulduğunu, kendisine de sevenleri ve takipçileri tarafından dua edilmesinin eksik olmamasını isteyen Yetiş; “Bundan sonra Aralık ayının başında Show TV de her sabah buluşacağız. İnşallah hep birlikte güne iyi başlayacağız. Güne nasıl başlanırsa öyle gidermiş. Biz de iyi başlayacağız inşallah çok iyi ve keyifli gidecek” diye konuştu.
Esma isimli bir genç kız program sırasında söz alarak kendisinin de televizyoncu olmak istediğini söyledi. Zahide Yetiş de genç kızın hayallerine kavuşmasını dilerken, televizyonculuğun son derece güzel bir iş olduğunu kaydetti.
“SİZE HERŞEY YAKIŞIR
ZAHİDE HANIM”
Çocukken şişman, uzun ve tembel bir çocuk olduğu için çok zor zamanlar geçirdiğini anlatan Zahide Yetiş, kendisi ile sürekli dalga geçildiğini, çocukların bile acımasızca davranabildiklerini bizzat yaşadığını belirtti. Günün birinde hayatının değiştiğinden söz eden Yetiş; “Hayat çok zordu. Hele çocukken. Hele hele şişman ve uzun olan bir çocuk için. Çocuklar gerçekten çok acımasız oluyorlar. O yüzden tüm programlarımız da nasıl sağlıklı zayıflayıp formda kalabileceğimizi konuşuyoruz. Konuşmaya da devam edeceğiz. Çünkü onun acısını çekenlerden birisiyim hem de çocukken” şeklinde konuştu. Soru, cevap bölümünde katılımcıların yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu Zahide Yetiş, evlilik programı yapıp yapmayacağı yönünde ki bir soruya “Bu bir muamma oldu. Yap diyen de var yapma diyen de. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?” karşılığını verdi. İzleyiciler arasından bir bey “Sizi izleyenlerdenim Zahide hanım. İsterseniz evlilik programı da yapın. Size herşey yakışır” dedi.
YETİŞ’E İKİZ BEBEK TEMENNİSİ
Etkinlik katılımcıları Zahide Yetiş’e ne zaman çocuk sahibi olmayı düşündüğünü, televizyon programcısı Esra Erol ile aralarının nasıl olduğu soruları yöneltildi. Çocuk sahibi olmasına “Rabbim ne zaman nasip ederse” cevabını veren Yetiş, Esra Erol’la aralarında herhangi bir sorunun olmadığını söylerken, doğuma giden Erol’un hayırlısı ile kurtulmasını temenni etti. “İnşallah ikiz bebekleriniz olur.” temennisine ikiz olursa nasıl bakarım karşılığını veren Yetiş’e Esra Erol’un evlilik programını sunma ihtimali de soruldu. Zahide Yetiş, başka birine ait programın bambaşka bir dünya olduğunu söyledi. Müge Anlı ile çok iyi anlaştıklarını, Anlı’nın kafa dengi ve mert bir mizaca sahip olduğunu dile getirdi. Büyükannesinin aslen Kütahya’lı olduğunu kaydeden Zahide Yetiş, Afyonkarahisar’a yabancı olmadığını, termal su kaynağının kıymetinin bilinmesi gerektiğini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın haberi