Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetiştirme bedelleri halen daha gelmedi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yetiştirme bedelleri halen daha gelmedi

Afyonkarahisarspor’dan ayrılan ancak kulübe yetiştirme bedeli vermeleri gereken futbolcuların hiçbirinin yetiştirme bedellerini teslim etmedikleri öğrenildi

Afyonkarahisarspor’un küme düşmesinin ardından futbolcular da takımdan hemen ayrılmışlar ve başka kulüplerle görüşmeye başlamışlardı. Daha önceden Bandırmaspor’la anlaşan ve Bandırmaspor’un kampına katılan Ayhan Gürbüz, İsmail Odabaşı ve İlyas Ekiz’in yeni takımlarıyla hazırlıklara başladıkları ancak bu futbolcuların yetiştirme bedellerini Afyonkarahisarspor’a getirmedikleri öğrenildi. Futbolcuların bu tür bir davranışta bulunduklarının amaçlı olduğunu söyleyen Hikmet Bülbül şöyle konuştu: “Futbolcular takımdan ayrıldılar. Ancak yetiştirme bedellerini kulübe teslim etmeleri gerekiyor. Futbolcular kongrelerden sonra oluşacak tabloya göre bir tavır takınacak herhalde. Bunu bekliyorlar” dedi.
Kulüp için ilaç olacak
Afyonkarahisarspor’a gelecek yetiştirme bedelleriyle yönetim ilk önce piyasa ve acilen ödenmesi gereken borçları kapatmak istiyor. Yetiştirme bedellerini mutlaka futbolcuların ödeyeceğini ifade eden Hikmet Bülbül de şöyle konuştu: “Futbolcular, kulüpteki olumsuzlukları kendileri için menfaat gibi görüyor olabilirler. Biz de yetiştirmeden gelecek paralarla piyasaya olan ve çok acil ödenmesi gereken borçları ödemek istiyoruz. Dolayısıyla söylediğimiz borçlar da buradan gelecek paralarla azalacak.” (Kocatepe)

Tolga Adıyamanspor’la anlaşmak üzere

Afyonkarahisarspor’da
geçen sezon mücadele eden
futbolculardan Tolga da Adıyamanspor’la
anlaşmak üzere

Afyonkarahisarspor’un küme düşmesiyle birlikte futbolcular da başka takımlarla görüşmelere başladılar. Orta sahanın sağ kanadında görev yapan genç futbolcu Tolga’nın da Adıyamanspor’la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Tolga’nın da yine başka bir takıma gidebilmesi için yetiştirme bedelini kulübe teslim etmesi gerekiyor. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti