Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım, başarılar diledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yıldırım, başarılar diledi

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Merkez Atatürk Sağlık Meslek Lisesini ziyaret etti. Yıldırım, öğrencilere başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler yapılan ziyarette okul yöneticileri , öğretmenler ve öğrencilerle görüşerek eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinlediler.
Projeler hakkında bilgi verdi
Milli Eğitim Müdürü Yıldırım eğitimde başarıyı arttırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan proje-ler hakkında öğrenci ve öğretmenlerin görüşlerini alarak uygulanan projelere gereken önemi vermelerini istedi.
Birincilik nedeniyle kutladı
Ayrıca Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nin Eskişehir’de yapılan Beceri Tabanlı Proje Yarışmasında elde ettikleri bölge birinciliği nedeniyle kutlayarak, 22-26 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak yarışmada Türkiye Birinciliği için başarılar diledi.
Müdür yardımcısı Yusuf Tuğlu da ilimizde yapılacak olan 16 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi inşaatının ihalesinin gerçekleştirilerek yer teslimi yapıldığını ve böylece okulun önümüzdeki yıl tam donanımlı eğitim binasına kavuşacağını ve bundan böyle daha güzel ortamlarda eğitim-öğretim yapılacağını belirtti.
Şube Müdürü Ayşe Güner ise Beceri Tabanlı Proje Yarışmalarında elde ettikleri başarı dolayısıyla okul öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.