Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım, İscehisar ve Bayat’ı ziyaret etti

Yıldırım, İscehisar ve Bayat’ı ziyaret etti
Yıldırım, İscehisar ve Bayat'ı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İscehisar Baddal Aygün Anadolu Öğretmen Lisesi, İscehisar Çok Programlı Lisesi, İscehisar Seydiler İÖO ve Bayat ilçesini ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, ilk ziyaretini İscehisar Baddal Aygün Anadolu Öğretmen lisesinde yaptı. Yıldırım, sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra İscehisar Çok Programlı Lisesini, İscehisar Seydiler İÖO ve Bayat ilçesini ziyaret etti.Bayat ilçesinde ilçe merkezindeki tüm ilköğretim okullarındaki öğretmenlerle eğitim müfettişlerinin yaptığı toplantıya katılıp buradaki eğitim çalışanlarıyla görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Milli Eğitim MüdürüHidayet Yıldırım, ziyaret ettiği okullarda öğretmenler odasında 2010-2011 eğitim öğretim yılında yapılacak iş ve işlemler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinden olan ‘Bir Fincan Kahve’ve Okuma Saati projelerinin önemini vurgulayarak, öğretmenlerden her dönemde mutlaka veli ziyaretinde bulunmalarını istedi. Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öğretmen ve okul yöneticilerine 2010- 2011 eğitim öğretim yılında başarılarının devamını diledi ve teşekkür ederek okuldan ayrıldı.