Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım’dan sporculara tam destek – Kocatepe Gazetesi

Engelliler Gençlikspor Kulübü Başkanı
Yıldırım’dan sporculara tam destek

Engelliler Gençlikspor Kulübü Başkanı Serap Güderler ve Engelliler Kent Konseyi Başkanı Mesut Yurt, Sporcular Kübra Saltık, Çetin Sarıgül, Antrenör Emre Tok, Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Engelliler Gençlikspor Kulübü Başkanı Serap Güderler Vali Yıldırım’a sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Vali Aziz Yıldırım’a yarışma ile ilgili bilgi veren Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, “Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen yarışmada Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılan sporcularımızdan Kübra Saltık bin 500 metrede Türkiye birincisi, Disk Atmada Türkiye ikincisi ve 200 metre koşusunda Türkiye ikincisi olarak 1 Altın 2 Gümüş madalya kazandı. Gülle atmada Çetin Sarıgül ve Gülbahar Olucak Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya alarak ilimizi başarıyla temsil ettiler” dedi.
Ziyaretlerin kendisini çok mutlu ettiğini ve böyle şampiyonlukların Afyonkarahisar için onur verici olduğunu belirten Vali Yıldırım, sporcuların ve yöneticilerin elde edilen başarılarla Afyonkarahisar’a adına yakışır biçimde tanıttığını ifade etti. Elde edilen bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Yıldırım sporcuların başarılarının artması için Valilik olarak ellerinden gelen desteğin devam edeceğini kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti